berkhan872
Üye
Merhaba Arkadaslar İki Aydır Spor Salonunda Düzenli Spor Yapıyorum.3. Ayıma L-Carnitin Desteği İle Devam Etmeyi Düsünüyorum Aile Doktorumla Ve Spor Salonu Hocamla Görüştüm Kullanmamda Hiç Bir Sıkıntı Yok Kullanma Sebebim Bel Karın Bölgemde Fazlalıklar Var Bu Üç Ayda Bunlardan Kurtulup Kışında Allahın İzniyle Kütle,Hacim Çalışmalarına Geçmeyi Düşünüyorum Şu An İçin Hedef Yağ Yakmak Malum Yazda Geldi.
Şu Üç Ürün Arasında Kararsız Kaldım Üçü Hakkındada Etkileyici Yorumlar Okudum Ama Lakin Kararsızım Yardımlarınızı Bekliyorum Hangi Ürün Daha Etkili Olur Sıkı Bir Çalısma Antremanım Var Bana Bu Antremandan Aldığım Verimi Max Arttıracak Bi Ürün Lazım Yorumlarınızı Bekliyorum.
NUTRADE L-Carnitine Liquid 3500 mg 20 ampul X 25 ml Bir ampül 3500 mg L-Carnitine Tartrate içerir
- Ürün Almanyadan İthaldir.
POWER SYSTEM L-Carnitine Liquid 3000 mg 20 ampul X 25 ml
Bir ampül 3000 mg L-Carnitine içerir
-Ürün Almanyadan İthaldir.
MULTIPOWER L-Carnitine Liquid Forte 1800 mg 20 X 25 ml
Bir ampül 1500 mg L-Carnitine içerir
Üstün Alman Kalitesi: Multipower, sektörünün en kaliteli hammaddesini kullanarak en iyi kaliteyi sunar.
Üstün Alman Teknolojisi: Multipower, ürünlerini sahip olduğu son teknoloji fabrikalarında, en iyi koşullarla üretmektedir.
Şu Üç Ürün Arasında Kararsız Kaldım Üçü Hakkındada Etkileyici Yorumlar Okudum Ama Lakin Kararsızım Yardımlarınızı Bekliyorum Hangi Ürün Daha Etkili Olur Sıkı Bir Çalısma Antremanım Var Bana Bu Antremandan Aldığım Verimi Max Arttıracak Bi Ürün Lazım Yorumlarınızı Bekliyorum.
NUTRADE L-Carnitine Liquid 3500 mg 20 ampul X 25 ml Bir ampül 3500 mg L-Carnitine Tartrate içerir
- Ürün Almanyadan İthaldir.
POWER SYSTEM L-Carnitine Liquid 3000 mg 20 ampul X 25 ml
Bir ampül 3000 mg L-Carnitine içerir
-Ürün Almanyadan İthaldir.
MULTIPOWER L-Carnitine Liquid Forte 1800 mg 20 X 25 ml
Bir ampül 1500 mg L-Carnitine içerir
Üstün Alman Kalitesi: Multipower, sektörünün en kaliteli hammaddesini kullanarak en iyi kaliteyi sunar.
Üstün Alman Teknolojisi: Multipower, ürünlerini sahip olduğu son teknoloji fabrikalarında, en iyi koşullarla üretmektedir.