Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki farklı zamanda yaşamak isterdim. Birincisi Osmanlı zamanı, özellikle Fatih'in devrinde, istanbulu fethetmek isterdim. İkincisi de Japonyada, Meiji devriminde yani Samuray zamanlarında yaşamak isterdim
1-) asiri eski zaman.hun turkleriyle falan
2-) orta zaman.fatih donemi olabilir
3-) yakin zaman.tam kurtulus savasindan once.su istanbulda dusmanla mucadele veren efeler-kabadayilardan biri olarak (bunlar o zamanlar iyi kavramlardi)
4-)1960-2000 arasi.eskilere dayanirsa dusuk teknoloji sayesinde oyle suclar islerdim ki,kesinlikle tarihe gecerdim.olmadi 90 li yillardada askerlik yapmak isterdim.teror olaylarinin en atesli gectigi donemdir.
gecmiste olayimda nerde olursa olsun.kendimi bildim bileli gecmis yasamlara bi ozenti,bi ozlemim vardir.bazen bi ormana av bicagiyla dalip olene kadar ilkel bi yasam surmek isterimde orman yok.