Hangi supplementleri tercih etmeliyim?

Joysque

Üye
Arkadaşlar,abiler merhabalar,
Ben umut,17 yaşındayım ve kilom 65 boyum 1.77, 10 aydır bb ile uğraşıyorum hala hiç bir supplement kullanmadım ama bir yerden öteyede gitmiyor haliyle,
salon hocamla konuştum ve bayağı araştırmalarım sonucu Protein tozu,Amino asit,Glutamin ve BCAA kullanmaya karar verdim, kullanıp kullanmamamla ilgili tavsiyeleriniz önerileriniz varmı? Ve kullan diyorsanız nasıl kullanmalıyım,Ant öncesimi sonrasımı gibi.Bu arada foto 4 aylıkkendi,şuan yeni fotom yok,şimdiden teşekkür ederim
v3y9h.jpg

Boyuna gore kilon az bence hacim kazanmak istiyorsan gainer(aynı zamanda iyi miktarda protein içeren) - amino - Nox tavsiye ederim. Gainerlarin kullanımı farkli oluyor gun icine yaymak gerekiyor. Nox u yemekten 2 saat sonra spordan 45 dk once gibi bir zamanda alabilirsin. Aminoyu da tablet ise Nox tan 15-20 dk sonra ve spordan hemen sonra alabilirsin.

Boyuna gore kilon az bence hacim kazanmak istiyorsan gainer(aynı zamanda iyi miktarda protein içeren) - amino - Nox tavsiye ederim. Gainerlarin kullanımı farkli oluyor gun icine yaymak gerekiyor. Nox u yemekten 2 saat sonra spordan 45 dk once gibi bir zamanda alabilirsin. Aminoyu da tablet ise Nox tan 15-20 dk sonra ve spordan hemen sonra alabilirsin.

Yukarıda yazanları dikkate almayın yanlış bilgilendirmeler mevcut.

İlk Kullanımda kombinasyonlara girmen gerekmez,amino asit ve bcaa profili yüksek bir protein tozu alman yeterli ,maddi yöndende seni zorlamaz .
Ultimate prostar tavsiye ederim.

Yukarıda yazanları dikkate almayın yanlış bilgilendirmeler mevcut.

İlk Kullanımda kombinasyonlara girmen gerekmez,amino asit ve bcaa profili yüksek bir protein tozu alman yeterli ,maddi yöndende seni zorlamaz .
Ultimate prostar tavsiye ederim.
Düzelttiğiniz icin tesekkurler

Back
Yukarı