Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaotik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?

• Geleceği görmek

Votes: 0 0,0%
  • insanları iyileştirmek

• Uçmak

• Total voters
    15

kaotik

Üye
Karşıdaki insanın aklını okumak
Görünmez olmak
Zaman içinde yolculuk etmek
Geleceği görmek
insanları iyileştirmek
Zamanı durdurmak
Uçmak
Ölümsüz olmak
Diğer

Zamanı durdurmak + Geleceği görmek = Zaman içinde yolculuk etmek . 3ü aynı sonuca çıkıyor aslında =)

Zaman içinde yolculuk etmek isterdim. Biraz bilimsel kaçıcak ama böyle bir özelliğim olsaydı ışık hızıyla haraket eden birisi olarak bütün evrenleride gezerdim :)

Zaman içinde yolculuk edebilmek isterdim. Tarihi olayları yerinde izleyebilmek harika olurdu.

ben olumsuz olmayı ısterdım cunku egr sonsuz bır hayatım olasaydı ıstedıgım tum edeflere ulasabılrdım buna spordakılerde dahıl dusunsenızde egr olumsuz olsaydınız daha agır beslenıp dunyanın en agır kurlerını yapabılırdınız bu arada bazı arkadaslar zamnda yolculuk demıs ama olumsuz olsaydınız gelcek ıcın boyle bır seye gerek kalmazdı cunku 3000yılına gıtmek ıstersenız bır 1000 yıl beklemnız yeterdı

Son düzenleme:
ben olumsuz olmayı ısterdım cunku egr sonsuz bır hayatım olasaydı ıstedıgım tum edeflere ulasabılrdım buna spordakılerde dahıl dusunsenızde egr olumsuz olsaydınız daha agır beslenıp dunyanın en agır kurlerını yapabılırdınız bu arada bazı arkadaslar zamnda yolculuk demıs ama olumsuz olsaydınız gelcek ıcın boyle bır seye gerek kalmazdı cunku 3000yılına gıtmek ıstersenız bır 1000 yıl beklemnız yeterdı

3000 bin yıl boyunca, etrafında tüm sevdiklerinin gözünün önünde kaybolup gitmesine dayanabilirsen yaşayabilirsin. İnsanoğllu bir şeyi yapmak için saniye bile sabredemez, bin yıl nasıl bekleyeceksin.

3000 bin yıl boyunca, etrafında tüm sevdiklerinin gözünün önünde kaybolup gitmesine dayanabilirsen yaşayabilirsin. İnsanoğllu bir şeyi yapmak için saniye bile sabredemez, bin yıl nasıl bekleyeceksin.

eger gercekten boyle bır guce sahıp olsaydınız dedıklerınız sızın ıcın olagan olurdu

insanüstü bir zekaya sahip olmak isterdim :)

ALLAH (c.c) öyle bir düzen de yaratmış ki kullarını...örneğin ileriyi eğer görseydik,herhalde ne zaman öleceğimizide saati saatine bilebilirdik...15 gün,6 ay,30 sene....buyrun bu hayattan ne beklersiniz ?
..............................................

Back
Yukarı