Hangi Protein Tozu ile işe başladınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Besin takviyesi olarak ilk defa 4. ayım olan şubat ayında yalnızca whey protein alarak işe başlamayı düşünüyorum.

Hangi ürün tercih edilmeli sizler ne ile başladınız ?

Muscletech Nitro Tech Hardcore düşünüyorum ama ilk başlangıç olduğu için ağır bir urun mu olur yoksa başlangıç olması bir fark yaratmazmı ?

Ornek olarak weider ürünleri sanırım daha cok üst düzey sporculara etki eden ürünler sunuyor bu tip bir kıyas soz konusumu whey proteinlerde başlagıç için ?

İlk olarak 6 haftalık bir kullanım düşünüyorum.

Sabah kalkınca ilk iş ve antremanlarda sonra olmak üzere off günlerde 1 antreman günlerinde 2 ölçek olarak toplamda haftada 10 ölçek.

3,5 ay düzenli çalışmadan sonra 5 Lb. O.N. Whey Gold Standard kullanmıştım. Kullanım ve dozaj yazdığınız gibi kullandım. 2 haftada bir kutu bitirmeden kullanılabilecek en uygun dozaj bence. Nitro-Tech konusunda birşey diyemeyeceğim (daha tecrübeli üyeler açıklayacaktır) sadece whey protein olmadığı için (içinde kreatin vs. de var). Zira ara verdim bugün tekrar başlıyorum; 3 ay sonra ikinci bi 5 Lb whey bitirdikten sonra Nitro-Tech kullanmayı düşünüyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : protein

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı