Hangi marka

Arkadaşlar bütçeme göre alabilceğim ürünler optimum gold-scitec-hardline-supplementler whey-bsn diğer markalara bütçem yetmiyor tecrübeli arkadaşlar yazabilir bide tadı kötü olmasın

Optimum Gold gerçekten harika. etki olsun tat olsun gerçekten harika. ama o da zorluyor dersen supplementler de alabilirsin. o da etki tat f/p olarak fena değil tavsiye ederim. ama birinci tercihin optimum olsun.

Scitec kesinlikle çok kaliteli bir firma tercih edebilirsin.Optimum ne yazıkki Abd için ayrı üretim Avrupa için ayrı üretim yapıyor.Bizim kullandığımız Orjinal içerik olmadığından Scitec.Veya Bsn

Optimumun çikolatasını kullanıyorum 200ml suyla tadı hiç yoğun değil az çikolata tadı geliyor su tadı daha baskın supplementler . com dan aldim nedenini bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi

başkan optimumun son çıkardığı ahududu-beyaz çikolatanın tadımına gitmiştim, bana çok güzel geldi ama diğerlerine bir şey diyemem aklında bulunsun. Lezzet olarak hardline sahlep favorimdi gerçi diğer marka ve tadları bilmiyorum ama onu da çok sevmiştim.

Tadım gününe gittiğimde supplementler whey i scitecten aldıklarını burada sadece etiket bastıklarını söylemişlerdi ne kadar doğrudur bilmem ama eğer doğruysa ekonomik olarak en mantıklı seçenek o oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimum derim, diğer markalar aşırı zam yaparken optimum 250 de kaldı helal olsun :D hardline bile sözde yerli 220 230 tl ye satılıyor , değmez.

Back
Yukarı