Hangi ikisini kullanmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar boyum 1.80 kilom 66 ben her antreman öncesi amino 5000 hapi aliorum 2 tane,antreman bitincede 2 tane aliyorum simdi benim kafama takilan şey şu.... ben bu amino5000 ile birlikte Wheyder Whey Protein mi kullanayim yoksa GNC nin weight gaineri dahami lazim bana ? (not:aşırı kilo almam lazim...)yani Protein agirliklimi yüklenmem lazım yoksa kilo aldiricilardaki bütün besin degerleri (protein,karb,vb...) bana dahami iyi olur ?

arkadaşım kilo almak istiyorsanız weigth gainer alınız...kilo aldırıcı özelliği olan bu ürün size hem güç hemde kilo vericekitr.

ben whey pro öneririm kas gelişimi için daha ideal .kilo almak istiyorsan karbon hidrat ağırlıklı beslenmen yeterli bence.

Kilo almayı neden bu kadar istiyorsun. Kilo alamamanın sebebi, metebolizmanın çok hızlı çalışması olabilir. Hani derler ye dünyayı yiyiyorum ama aynıyım. Gainer tarzı protein tozları kilo aldırıcılar olarak piyasada satılır doğrudurda. Ama yavaş yavaş kas olarak kilo almak yerine hızlı bir şekilde kilo alman demek, kas olarak değilde,yağ olarak kilo alman anlamına geliyor. Hızlı kilo almak ve vermek derimizde ciddi deformasyonlara sebep olmaktadır. Benim tavsiyem protein, Karbonhidrat ağırlıklı beslen ve ağırlık antremanlarını, hocanla konuşarak hacim'e yönelik program değişikliğine git.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı