Hangi Hareket?

İyi günler yaklaşık 2 yıl önce bacağımın eğri oldugunu söyledi bir doktor daha sonra röntgen vs. eğri olmadıgını zayıf oldugumu bacak iç kaslarımın yeterli olmadıgı ve kemiklerim iri olduğu için öyle gözüktüğünü,iç kasları geliştirerek(dıştaki kasla birlikte oranlı olacak şekilde yani) bunu düzeltebileceğimi söyledi onun dışında vücudumda orantısızlık yok kol göğüs vs. ancak sadece bacak içinde spor salonuna filan gitmeyi istemiyorum sınavlarım var fazla zamanda ayıramam zaten evde kendi imkanlarım dahilinde

dediğim gibi bacağım eğri değil dizim ve ayaklarım kapanıyor ancak kapattıgımda üst baldırda 2-3 parmak kadar açık kalıyor orayı düzeltmem lazım zaten pantolanlarda filan bacak hareket etmiyor gibi duruyor :) istek olursa resim de eklerim

İyi Günler...

eagle_abad_machine.png

bahsettiğin bölgeyi en iyi toparlayabilecek olan makine budur ancak bu makine çoğu spor salonunda bulunmamakta
zaten salona gitmeyeceğini söylüyorsun o zaman
internette 20 30 liraya satılan direnç lastikleri var bunlardan alman gerekiyor bir tane
yapacağın hareketler bunlar
lying-bent-leg-abduction-with-loop-resistance-bands.jpg

6db873c5c019a812a7568ee25ec4d760.jpg

burada bacağı hafif öne doğru yana açıyoruz
02_monster_walk_magill_96433.jpg

blog-fitnovatives-032415-4.jpg

bütün hareketler 3 set 20 tekrardır

eagle_abad_machine.png

bahsettiğin bölgeyi en iyi toparlayabilecek olan makine budur ancak bu makine çoğu spor salonunda bulunmamakta
zaten salona gitmeyeceğini söylüyorsun o zaman
internette 20 30 liraya satılan direnç lastikleri var bunlardan alman gerekiyor bir tane
yapacağın hareketler bunlar
lying-bent-leg-abduction-with-loop-resistance-bands.jpg

6db873c5c019a812a7568ee25ec4d760.jpg

burada bacağı hafif öne doğru yana açıyoruz
02_monster_walk_magill_96433.jpg

blog-fitnovatives-032415-4.jpg

bütün hareketler 3 set 20 tekrardır
Çok çok sağolun :) daha önce de bir kaç kişiden yardım istemiştim çok yardımcı oldunuz

Bacağın iç kaslarını ayrı olarak çalıştırmaya gerek yok bence, Squat, Deadlift falan yaparsan her bölgesi çalışır zaten ve kısa sürede orantılanır.

Bir de fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı oluruz bence, yani bacakların iç kasları zayıf derken ne kadar zayıf acaba.

Back
Yukarı