hangi haplar ne işe yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
meraba yaşım 17 Boy:178 kilo:68 arkadaşlar ben body buildinge gidiyorum ve önceden creatine monohydtare kullanmıştım ama bu galiba kas yapımı değil enerji içinmiş şimdi GNC den altta yazacağım ürünlerin farklarını ve neye yaradıklarını yazarsanız sevinirim hangisini ne için önerirsiniz?

Whey Protein

L-Arginine & L-Ornithine

Amino Burst 3000

1850 Weight Gainer

anlamadın galiba arama yapmalısın

ok hacı :D

Edit (Blitz) :
-5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım. Şimdiye kadar yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuştur ama bundan sonra hepimiz daha dikkatli olalım.
-15 Ne aşağılayıcı ne yüceltici sıfatlar kullanmayın (üstad, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, koçum...). Artniyetli olmasanız dahi bunlar yanlış anlaşılabilir. Kişilere sadece nick'leriyle (takma isimleriyle) hitap edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı