hangi dövüş sporu ?

Kesinlikle Muay Thai. Karate de neymiş ki? :D
17 Yaş geç değil. Sadece bu işi profesyonel olarak yapamazsın çünkü küçüklükten yetişme değilsin.
Muay Thai hem sokakta hem ringte hem de kişisel gelişimde sana yararlı olacaktır.
Ama unutma bu iş sabır işi, dayanıklılık işi. İlk 1 ay çok acı çekeceksin hem de çabuk sıkılacaksın.

eğer amaç proluk değilse geç kalmış değilsin proluk olsa bile dövüşe yeteneğin anormal derecede varsa yine geç kalmış sayılmazsın muay thai olur karatede zaten kötü bir dövüş sporu yoktur onu iyi yapan insanlar vardır

Kesinlikle Muay Thai. Karate de neymiş ki? :D
17 Yaş geç değil. Sadece bu işi profesyonel olarak yapamazsın çünkü küçüklükten yetişme değilsin.
Muay Thai hem sokakta hem ringte hem de kişisel gelişimde sana yararlı olacaktır.
Ama unutma bu iş sabır işi, dayanıklılık işi. İlk 1 ay çok acı çekeceksin hem de çabuk sıkılacaksın.
Profesyonel olamam mi çok calissam ?

Profesyonel olamam mi çok calissam ?
Gerçekten çok çalışırsan olabilirsin ama profesyonel olmak birazda şansa bağlı. Sana sponsor olabilecek, seni profesyonel maçlara (KanalTürk'te Bilgehan Demir'in sunduğu maçlar gibi) çıkarabilecek tanınan,böyle federasyonlarla bağlantısı olan ve parası çok olan bir insan tarafından keşfedilmen gerekiyor.

Ben de kickboks mu yoksa muay thai diye düşünüyordum.Araştırma sonuçlarıma göre önce kickboksa gidip temeli atmayı sonra da muay thai'ye geçmeyi düşünüyorum.

GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİN MUAY THAİ DÜNYA ŞAMPİYONU ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN 17 YAŞINDA BAŞLAMIŞ BU DÖVÜŞ SANATI SPORUNA AZİM HIRS İSTEK VARSA GERİSİ KOLAY HER ŞEY SENDE BAŞLIYOR

Kesinlikle mma seç insanlar İnsanlar boks , kickboks ,muay thai gibi sporlardan sıkıldı mma daha yeni yeni tanınan bir spor ve çağımızın dövüş sporu olucağına inanıyorum mma ne kadarda farklı branşlardan oluşsada temeli tutturdunmu devamı gelir geç kalmış sayılmazsın 8 aydır mma yapıyorum salonda deviremediğim kimse yok pro olup olamayacağın içindeki güç ve azime bağlı[DOUBLEPOST=1433518837][/DOUBLEPOST]
krav maga hakkında görüşleriniz neler ?
zamanında onu çok araştırdım hocamada sordum kimse kavgada ordaki haraketleri uygulayabilmek icin baya ugrasman gerekiyomus sokakta kimse sana kolunu uzatmıyo teknigi uygulayabilmek icin
önemli noktanın teknigi örenmek degil uygulayabilmek oldugunu söyledi
kasıga vurmak gibi bi noktasıda var tabii

Son düzenleme:
Geç kalmış sayılmazsın.Ancak çok sıkı antrenman yapmalısın bundan sonra çünkü 18 yaşına geldiğine karşına 30 yaşında adam da çıkabiliyor( ancak tabi gençlerde dövüşebiliyorsun diye biliyorum 18 de yani 19 demek daha doğru olur ).O yüzden rakiplerin 1 çalışıyorsa senin 2 çalışman gerek.Bizim salonda 1.5 yılda milli olan boksörler var.Tecrübeli insanlarla çalış ve salon seçimini doğru yap.Ayrıca amacın müsabıklıksa da boks,kickboks veya muay thai üçlüsünden birini seçmeni öneririm.

Back
Yukarı