Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ?

Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ?

• Total voters
    16
Bioblas ya da Sebamet kullanıyorum. Saç dökülmesini engellediği ya da azalttığı iddia edilen şampunlar olduğu için. Özellikle Sebamet iyi bir şampuan ama biraz pahalı diğerlerinden.

Bioblas tek geçerim :)

Pantene Aqua cok iyi . Hafif formulu ile saca fazla kimyasal girmiyor ve saci agirlastirmiyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:57 ----------

Bioblas tek geçerim :)

Para tuzagi diye duymustum ise yariyor mu bio?

clear men kullanan arkadaşlar clearın hangi ürününü tavsiye edersiniz

Clear ferahlatıcı etki olanını kullanıyorum. İşin garibi başka bi şampuana geçsem hemen bir hafta içinde kepeklenme başlıyor, bağımlısı oldum iyice :/

Revivogen kullanıyorum arada birde saç kremiyle bakım çekiyorum. yaş daha genç ama önlemini şimdiden almak lazım. saçlar 50 ye kadar idare etsin bizi :D

Pantene Aqua cok iyi . Hafif formulu ile saca fazla kimyasal girmiyor ve saci agirlastirmiyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:57 ----------

Para tuzagi diye duymustum ise yariyor mu bio?

Para tuzağı mı? Eğer öyle ise çok ufak bir tuzak olmuş 10 lira birşey :) Bioxin ile karıştırdın sanırım. Bioblas benim saç dökülmesini neredeyse kesti işe 2 senedir sürekli kullanıyorum.

Back
Yukarı