Haltercinin Korkunç Ölümü

dumbelle yapmak daha sağlıklı gibi görünüyor böyle kazalara karşı. gördüğüm kadarıyla elleri kayıyor terden tebeşiri sürmemişler avuçları nemli kalmış sanırım.

Icim eridi:( aman Allahim kimsenin basina vermesin, dusmanimin bile basina vermesin. Yandaki elemenalari bu durumda bar altinda elleri olmasi gerekiyordu.Kameraya yakin olan sahis 1 metre uzakta, en azindan elleri altinda olsa dusme hizini azaltabilirlerdi.

markus ruhl da görmüştüm sanırım şimdi tam hatırlamıyorum yanlış olmasın. bara kemer takılıyordu yani düşse bile göğüsü ezecek kadar inmiyor ancak tene hafif bi temas. emniyet kemeri gibi yani :) böyle çok ağır kilolarda hayati önem taşıyor bence.

Harbiden partner önemli ya.İnsan böyle videoları gördükçe ağır girmeye korkuyo.Yanındakiler vicdan azabı çekmişmidir acaba birazda olsa?

kemer??

arkadaşlar ben de ağır takılıyorum bench presste. letsev kardeşimizin bahsettiği o ruhl'un kullandığı emniyet kemerini nereden bulabilirim?

Çok kötü oldum videoyu izleyince.Ama orda yardımcı olsada sonucun pek farklı olacağını sanmıyorum 180 kg sonuçta ve aniden oluyor olay aniden düşen 180kgnin hızını yardımcı ne kadar azaltabilirki?O atikliği göstermek çok zor:(

Bu tur seyler nekadar dikkat etsenizde ne yazikki basiniza gelebilir ama dikkatli olmak gerek.Yani sadece benchde degil deadiftde beli sakatlanan squatta barla birlikde yere dusup omzunu fei bi sekilde inciten bench dumbell pressde dumbell i ustune dusuren insanlar mevcut ama dikkat ve terube kaza oranini buyuk bir oranda asagi ceker...

Bu video ve buna benzer birçok kaza videoları var,D.Y nin deidği gibi..her nekadar dikkat etsekte evet kaza geliyorum demez,bende ufak birkaç kaza geçirdim salonda ama Allahtan dediğim gibi ufak yani aletler ne bench,ne squat nede deadlife...ama Allah korusun herzmaan dikkati elden bırakmamak lazım...ne kadar az olursada kilolar altına girdiğimizde bir partner hazır bulundurmmaız lazım..
En kötü en hafif kiloda bile son tekrarda tıkanabiliyoruz ne yapsanda gitmiyor yukarı o anda yardım şart.

Allah hepimizi korusun sadece daha dikkatli olmak gerekli.

Benchden sogutur bu adamı gerçekten ciddi bir kaza lakin yardımcıları kazık gibi duruyor yardımcıların suçu %100

Ben ya makineyle çalışıyorum ya da dambılla. Asla halterle çalışmıyorum. Ne göğüs ne arka kol ne omuz........... Dezavantajı olacak mı? 6 ay içinde göreceğim.

Back
Yukarı