Halsizlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aynur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynur

Üye
Arkadaslar.
2,5senedir hemen hemen hergün spor yapıyorum.son bır senedirde cardio agırlık calısıyorum.haftada kosarken 40 kmnin altına düsmemeye calısıyorum.disiplin önemli.sorum su herhangi bı saglık sakatlık problemim olmamasına ragmen bugün 5. Gün spor yapamıyorum.asırı bır huzursuzluk,uyku hali,ara ara ates basması normal olmadıgımı düsünüyorum.bu halsizlik sizce gecıcımı.aklım halen sporda bı yandan yapamadıgım ıcın üzülüyorum tabi.doktora görünmeden önce size danısmak istedım.

Aralıksız spor zaten tavsiye edilmiyor.
Psikolojik ve mevsimler şartlar sizi zorlamış olabilir.
1 hafta bir şey yapmayın. 3 ayda 1 hafta spor yapmamak vücudun için iyi olur.
Bu hal süreklilik arz ederse kan tahlili yaptır, bir şeyler eksik kalmış olabilir.

Aralıksız spor zaten tavsiye edilmiyor.
Psikolojik ve mevsimler şartlar sizi zorlamış olabilir.
1 hafta bir şey yapmayın. 3 ayda 1 hafta spor yapmamak vücudun için iyi olur.
Bu hal süreklilik arz ederse kan tahlili yaptır, bir şeyler eksik kalmış olabilir.
Tesekkür ederim.[DOUBLEPOST=1469731255][/DOUBLEPOST]
Acaba kilo vericem diye hiç yememişssinizdir oda olabilir motivasyonun kaybetmeyin
Kilo problemim yok.sadece her gün spor takıntım var

overtraining semptomları. beslenmenize biraz daha özen gösterip belirtiler geçene kadar dinlenin problem yok.

6 gün aradan sonra bugün yine basladım.sadece 1 saat yapabildim ama vicdanen rahatım.tahmınım bu ay salonda 2 -3 saat arası antrenman yapıyordum o bıraz yıprattı heralde.

6 gün aradan sonra bugün yine basladım.sadece 1 saat yapabildim ama vicdanen rahatım.tahmınım bu ay salonda 2 -3 saat arası antrenman yapıyordum o bıraz yıprattı heralde.

2-3 saat antrenman sırf sizi değil çoğu kişiyi overtrain eder. beslenme de kurtarmaz.

10 gündür aşırı halsizim önceden yaparken zevk aldığım hareketlerde set bitsede biraksam diye zorla yapiyorum neredeyse küçülme korkusu var siz de ben de var bu pump gittiği an sinirleniyorum tekrar antreman yapasim geliyor pump sonrasi küçülmüş olmak beni de demotive ediyor ve sanirim 1 hafta ara vericem gercekten olmuyor böyle overtraning var yok diyen setroid kullandigi icin diyordur bundan sonra kaslarim recovery süresini tamamlamadan spor yapmiycam bunu size onerebilirim yoksa sakatlik kacinilmaz 4 gundur kalfimda inanilmaz bi agri var dikkat edin

Cevap verecektim ancak önce diğer yorumlara da bakayım dedim. 2-3 saat antrenman gerçekten aşırı derecede fazla, yine iyi bile dayanmışsınız bu zamana kadar..
Ayrıca karbonhidratı az alıyor olabilirsiniz, karbonhidratı arttırın.

Cevap verecektim ancak önce diğer yorumlara da bakayım dedim. 2-3 saat antrenman gerçekten aşırı derecede fazla, yine iyi bile dayanmışsınız bu zamana kadar..
Ayrıca karbonhidratı az alıyor olabilirsiniz, karbonhidratı arttırın.[/QUOTEgünlük 10 km kosuyorum.artık o gün programımda ne varsa yoga olabılıyor,agırlık olabılıyor sonra son 15 dk esnetmeye ayırıyorum.bende anlamıyorum bazen cabuk gecıyor.ama 1 saat yaptıgım zaman kendımı cok yetersız yaslı gıbı motıvasyonum düsüyor.genelde bızım salona gelen yaslılar 1 saat yapıyor.onlarla aynı katagoride ılmak ıstemıyorum.karbonhıdrat sabahları 2 dılım protein ekmegı yiyorum.antrenman öncesıde muz aksam öğününde pılav vs yiyorum tabi.
[DOUBLEPOST=1469820121][/DOUBLEPOST]
Ayrıca karbonhidratı az alıyor olabilirsiniz, karbonhidratı arttırın.
Karbonhıdratı artırmaya korkuyorum.evet enerjı ıcın gereklı ama daha göbek demıyeyımde bı sertlesme yok.bakıldıgında yanlarda cızgılerım cıkıyor fakat oturdugum zaman dokundugumda göbegimin elime gelmesı hosuma gotmıyor.boy 1.72 kılo 51 daha ne kadar zayıflayabılırım bılmıyorum.hocam ölçüm yapmıstı tam 2 kılo yagdan verı 1 kılo kas kütlesı yapmısım..sımdı bu 2-3 saat calısmakla oldu.eger 1 saate ındırırsem yerımde sayıcam[DOUBLEPOST=1469820308][/DOUBLEPOST]
10 gündür aşırı halsizim önceden yaparken zevk aldığım hareketlerde set bitsede biraksam diye zorla yapiyorum neredeyse küçülme korkusu var siz de ben de var bu pump gittiği an sinirleniyorum tekrar antreman yapasim geliyor pump sonrasi küçülmüş olmak beni de demotive ediyor ve sanirim 1 hafta ara vericem gercekten olmuyor böyle overtraning var yok diyen setroid kullandigi icin diyordur bundan sonra kaslarim recovery süresini tamamlamadan spor yapmiycam bunu size onerebilirim yoksa sakatlik kacinilmaz 4 gundur kalfimda inanilmaz bi agri var dikkat edin
Magnezyum alın ınanın ben haplarla ayakta duruyorum.equinova ısımlı bagısıklık güclendırıcı bı hapım var onum yanında türkcesı adam otu dedıklerı bısey var tabletı enerjı veren b12 desteklı onu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı