• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

halil_37 Yas 19 Kilo 70 powerlifter

halil_37

Üye
sanstitre5tp.jpg
sanstitre4jg.jpg
sanstitre3sg.jpg
sanstitre2sy.jpg
sanstitreqhw.jpg
20120224223138.jpg

öncelikle sunu soyleleyeyimki ben 2 senedir powerlifting yapiyorum, 2 sene sirf bb yapsaydim vucut gene boyle mi olurdu ya da daha fazla gelismis mi bilemicem. hiç bir suplement kullanmadim, yemekte te Allah ne verdiyse onu yedim, özel bi yemek programim olmadi hiçbir zaman ama antrenmanlara ve dinlenmelere önem verdim. fotolar sogukken çekildi.

Yas 19
boy 175
kilo 70

Powerlifting antreman sistemi ile vücut geliştirme arasına bariz fark set ve tekrar üzerinde. Son zamanlarda farklı farklı "powerbuilding" antremanları deniyorum ve bu sistemlere olan görüşte, güç kazanımı=kas kazanımı şeklinde. Yani belki vücut ölçülerin birkaç cm fark ederdi bu kadar sürede ama vücut geliştirme yapsan sadece, şimdi kullandığın kiloları kullanman daha uzun bir süreni alacaktı.

powerlifting deyince böyle bulk hacimli kocaman :D bir şey bekliyordum ama vucut baya parçalı güzel gelişim hem kuvvetli hem fit tebrikler

Powerlifting antreman sistemi ile vücut geliştirme arasına bariz fark set ve tekrar üzerinde. Son zamanlarda farklı farklı "powerbuilding" antremanları deniyorum ve bu sistemlere olan görüşte, güç kazanımı=kas kazanımı şeklinde. Yani belki vücut ölçülerin birkaç cm fark ederdi bu kadar sürede ama vücut geliştirme yapsan sadece, şimdi kullandığın kiloları kullanman daha uzun bir süreni alacaktı.

birkaç cm için sirf bb ye geçmeye gerek yok o zaman, aynen boyle devam edeyim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:55 ----------

powerlifting deyince böyle bulk hacimli kocaman :D bir şey bekliyordum ama vucut baya parçalı güzel gelişim hem kuvvetli hem fit tebrikler

powerlifting deyince hep akla amerikadaki powerliftingciler göz önüne geliyor :D ben genlerimden dolayi biraz sansliyim, yilin 12 ayi ayni bu vucut. bulk olmadim hiç.

Harika gerçekten benimde 1.75 boy böyle parçalı fit bir vücut için 75-80 kilo olmam gerektiğini düşünüyordum sizi gördüğüm iyi oldu :) hiç bulk olmadım demişsiniz 2 senede hep bu kilodamı bu vücudu inşa ettiniz biraz detay verebilir misiniz kilo hakkında

Vücut Ölçüleriniz Neler?

Harika gerçekten benimde 1.75 boy böyle parçalı fit bir vücut için 75-80 kilo olmam gerektiğini düşünüyordum sizi gördüğüm iyi oldu :) hiç bulk olmadım demişsiniz 2 senede hep bu kilodamı bu vücudu inşa ettiniz biraz detay verebilir misiniz kilo hakkında

vucut ınsa etme gıbı derdı yok powerlıftıng sporcusu cunku

vucut ölçülerini bu aksam alicam, bi metre bulmam lazim :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:41 ----------

vucut ınsa etme gıbı derdı yok powerlıftıng sporcusu cunku

baslangiçta evet yoktu ama diger powerlifting yarismacilardan farkli olmak daha iyi oluyor

vucut ölçülerini bu aksam alicam, bi metre bulmam lazim :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:41 ----------

baslangiçta evet yoktu ama diger powerlifting yarismacilardan farkli olmak daha iyi oluyor

bence dusuncen yanlıs cunku hıpertrofı calısmaları yapman yanı kas ınsa etmeye calısman avantaj degıl bır dezavantah cunku sıkletını yukseltır

klasık power calısmalrından sasmasan ıyı olur daha yasın genc sıkletın zaten zamanla yukselcektır bunun ıcın ek bır sye yapmana gerek yok

beslenme programı yok supplement yok sadece antrenman ve dinlenme ile bu vücut nasıl oluyor :) beslenmenize hiç mi dikkat etmediniz? biraz anlatırmısın abi merak ettim yağ oranın baya düşük kasların parçalı.antrenman programın varmı abi powerlifting de olur merak ettim bir göreyim.hayretler içerisindeyim :)

bence dusuncen yanlıs cunku hıpertrofı calısmaları yapman yanı kas ınsa etmeye calısman avantaj degıl bır dezavantah cunku sıkletını yukseltır

klasık power calısmalrından sasmasan ıyı olur daha yasın genc sıkletın zaten zamanla yukselcektır bunun ıcın ek bır sye yapmana gerek yok

ben siklet olarak 74 kilo alti kategorisindeyim ve bir senedir kilo almadim, yani daha 4 kilo alabilirim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:16 ----------

beslenme programı yok supplement yok sadece antrenman ve dinlenme ile bu vücut nasıl oluyor :) beslenmenize hiç mi dikkat etmediniz? biraz anlatırmısın abi merak ettim yağ oranın baya düşük kasların parçalı.antrenman programın varmı abi powerlifting de olur merak ettim bir göreyim.hayretler içerisindeyim :)

insandan insana çok degisiyor gerçekten, benim arkadaslarim var benden önce baslayanlar duzenli olmasada suplement vs. seyler alirlar fakat benim kadar olamadilar, ne vucut ne güç açisindan, dedigim gibi genlerde var heralde :D. besleneme de hiç bir zaman program uygulamadim ama genelde aksam yemeklerinde karbonhidrat ve et turu seyler yemeyi tercih eiyorum, ogün aralarinda da abur cubur iste :D programim elbette var. her ne kadar programlari ezberlemis olsamda 2 sene içerisinde antrenörüm birakmiyor programsiz devamli arkamda setleri eksik yaparsam bagirip çagiriyo felan :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:20 ----------

bu arada ölçüleri de antrenörüm aldi soguk iken

omuz 117
gögüs 99
bel 78
kol 38
bacak 57

ölçülerin iyi ama hacim kazanırsan cok iyi olur ...

Back
Yukarı