Hakan79 Yeni Bir Başlangıç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakan79

Üye
geçmişte olanları unutarak temiz bir sayfa açıyorum hayırlı olsun

hakan79 dedi:
geçmişte olanları unutarak temiz bir sayfa açıyorum hayırlı olsun

Hakan 79,

Ilk (2. ikazda banlenirsin) ikazini aldin ve daha önceki basligin benim tarafimdan cöp kutusuna atildi.

Bunu belirtmede yarar var diye dusunuyorum. Temiz sayfaya ok...

Bu yazdiklarima diyeceklerin varsa öm at. (Temiz sayfa)

hakan

yandan resim cok birsey diyemeyiz arkadan ønden filan resim cekemen mi? tek kol ve omuz birsey diyebiliriz bence baska kaliteli resim ceke bilirsen daha iyi olur

hep koydu resimleri bir yere koysa daha iyi olur bir yeni resime geldi diye yeni bir baslik acmaya gerek yok

PUMP dedi:
hakan

yandan resim cok birsey diyemeyiz arkadan ønden filan resim cekemen mi? tek kol ve omuz birsey diyebiliriz bence baska kaliteli resim ceke bilirsen daha iyi olur

PUMP cöp kutusunda var resimleri...

PUMP dedi:
hakan

dostum çok saçma demişsin bu adam daha kolun neyini göstersin sadece karın çalışmamış işde omuz başına göğüs e bakarsan bunu anlarsın çalışan adam her yeri yapar yok sadece kol sadece göğüs demez aynı yarışmacıların definasyonlu hali gibi helal olsun süper yapmış...

ne diyorsun be arkadas?

tek yandan bir resim koyulur mu?

arkadan ve ønden resimler gerek

sen kac senedir bodybuilding yapiyorsun?

adam gayet iyi ama nasil bir cevap verebilirsin tek yandan bir resim gørsen?

xAnDeRcAgE dedi:
PUMP dedi:
hakan

dostum çok saçma demişsin bu adam daha kolun neyini göstersin sadece karın çalışmamış işde omuz başına göğüs e bakarsan bunu anlarsın çalışan adam her yeri yapar yok sadece kol sadece göğüs demez aynı yarışmacıların definasyonlu hali gibi helal olsun süper yapmış...

xander ne sen pump ın dediklerini anlamışsın ,ne de ben senın dediklerini anlayabildim..calısan adam her yeri yapar,sadece kol sadece gogüs demz filan,yazılan cevaplarla ne alakası var anlamadım,tek resimden(ki oda yandan cekilmiş) vücudun belli bir bolumu icin yorum yapabilirsin,o da daha cok kolar ve omuz üzerine olur,pump da bunu demiş zaten,sen de kolun neyini göstersin daha dioyosun..zaten kolunu gostermiş gosterebilecegi kadar biz sırt ,bacak,gogus,mide falan kastedioruz,,sen yazılanları bi daha oku bence

görmeyenlere fotolar

bi tane daha

bi tane daha

al

al

al

CVP GELMİŞ İYİ OLDUNU BELİRTMİŞDİM VE İYİ ÇIKTI İŞDE HER YERDEN BELLİ OLUYOR VUCUDUN GÜZELLİĞİ

xAnDeRcAgE dedi:
CVP GELMİŞ İYİ OLDUNU BELİRTMİŞDİM VE İYİ ÇIKTI İŞDE HER YERDEN BELLİ OLUYOR VUCUDUN GÜZELLİĞİ

XANDER kurallari oku :!: :!: :!:

Söylermisin bana neden büyük harflerle yazdigini söylermisin kimin burda sacmaladigini ?
Söylermisin kimin vucuduna kötü dedigini ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı