hakan79 dedi:
PUMP dedi:hakan
yandan resim cok birsey diyemeyiz arkadan ønden filan resim cekemen mi? tek kol ve omuz birsey diyebiliriz bence baska kaliteli resim ceke bilirsen daha iyi olur
dostum çok saçma demişsin bu adam daha kolun neyini göstersin sadece karın çalışmamış işde omuz başına göğüs e bakarsan bunu anlarsın çalışan adam her yeri yapar yok sadece kol sadece göğüs demez aynı yarışmacıların definasyonlu hali gibi helal olsun süper yapmış...PUMP dedi:hakan
yandan resim cok birsey diyemeyiz arkadan ønden filan resim cekemen mi? tek kol ve omuz birsey diyebiliriz bence baska kaliteli resim ceke bilirsen daha iyi olur
xAnDeRcAgE dedi:dostum çok saçma demişsin bu adam daha kolun neyini göstersin sadece karın çalışmamış işde omuz başına göğüs e bakarsan bunu anlarsın çalışan adam her yeri yapar yok sadece kol sadece göğüs demez aynı yarışmacıların definasyonlu hali gibi helal olsun süper yapmış...PUMP dedi:hakan
xAnDeRcAgE dedi:CVP GELMİŞ İYİ OLDUNU BELİRTMİŞDİM VE İYİ ÇIKTI İŞDE HER YERDEN BELLİ OLUYOR VUCUDUN GÜZELLİĞİ