Haftada 3 gün kickboks

Arkadaşlar haftada 3 gün kickboks yapıyorum.Salı-perşembe-cumartesi bence bu yetmiyor.Sizce burda devammı edeyim yoksa haftanın 6 günü olan boks salonunamı geçeyim ?

Bende haftada 3 yapıyorum nasıl yetmiyor? 2 gün tekme 1 gun boks ağırlıklı çalışıyoruz biz.Sana tavsiyem aynı şekil devam et.Salon iyiyse tabi.Bir süre sonra evde kondisyon-gölge boksu çalışabilirsin.

Haftada 3 gün veyahut 6 gün gitmek tamamen senin kapasitenle alakalı. Gidebileceğini yapabileceğini düşünüyorsan yaparsın. Düşünmüyorsan yapamazsın. 3 gün gayet güzel ancak 6 gün daha da güzeldir :) Tabi bu benim görüşüm. Evet fitness da yapıyor isen aynı zamanda; 3 gün fitness 3 gün kick boks gayet yeterli.

gücün varsa tabiki 3 günden fazlada gidebilirsin hele ki proluk hayalin varsa ne kadar çok çalışırsan o kadar iyi boksör olursun

Başka şeylere bakmana gerek yok . Kickboks'da kas inşası da yaparsın fit bir vücut da yaparsın . Haftada 3 gün kickboks antrenmanı sana yetmiyorsa antrenmanlarda kaytarıyorsun demektir . Ya da salonda doğru düzgün antrenman yatırmıyorlardır . Bunun başka bir açıklaması yok . Biz soyunma odasına neredeyse sürünerek gidiyorduk , akşam eve kendimi zor atıyordum . Merak ediyorum size nasıl antrenman yaptırıyorlar ?

Düzgün antrenman yapmaktan daha çok beslenme ve dinlenmeyle alakası var aslında antrenman ne kadar sert olursa olsun iyi bir beslenme ve dinlenmeyle vucut 24 saat sonraki idmana kendini toparlıyor eğer iyi beslenebileceksen haftada 6 gün değilde önce 4 sonrada 5 güne çıkarabilirsin antrenmanlarını 2 gün git 1 gün dinlen şeklinde olursa da i olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı