hafif bir kürle ilgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selim

Üye
10 haftalık bir kürün 6. haftasındayım

haftalık prımabolan 100 + susta 250 hafif bir kür yapmaktayım

pregnyl 5000 ıu mu
pregnyl 1500 ıu mu
ve ne zaman kullanmam gerekecek

Ben olsam 8.haftada bi pregnly olur ve 5 gün sonra ikinci pregnly olurdum.

Bu arada yapmış olduğun kürü bende yapmayı düşündüm. Ama daha sonra 10 günde bir 500 mg sustayla devam etmeye karar verdim. Nasıl küründen memnunmusun sonuçları ne oldu? Özellikle primobolanı 100 mg kullanmışsın, bi getirisi olmaz diyorlar 100 un, sende oldu mu? Kaç kilo aldın, resmin var mı, kür öncesi ve sonrası vs.... Sanırım çok soru sordum

iyi sonuç aldım. fazlada zararı yok bu kürün. altı yedi kilo aldım. nolvadekste kullanıylorum günde 10mg. ama pregnly de kullanmam gerekiyormuş.
gercekten bu forum cok faydalı. ama forumda kafama takılan ve bulamdığım bir şey var.

pregnyl nasıl ve kaçlık ampullerden kullanmam gerekiyor. açık bir bilgi verebilecek olan varmı

bodyciyim sen kendini çok mu zeki sanıyorsun ??? selim de sensin bunu anlamak pek zor değil de niye böyle bir yola başvurdun diğer başlıkta gereken cevaplar veriliyordu sana...

bodyciyim dedi:
NE DEMEK ŞİMDİ BU DAFY ŞUNU YAZANA KADAR SORUMA CEVAP VERSEYDİN ÇOK SEVİNİRDİM.

ne demek olduğunu sen daha iyi bilirsin... farklı nick kullanmanın yanında bir de kullandıgın nickler(bodyciyim ve selim) farklı kişilere aitmiş gibi diyaloğa girerek saçmalıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı