Hacim kazanmak için kombinasyon tavsiyeleri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkeA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BerkeA

Üye
Merhaba

yaşım 18 , kilom 72, yağ oranım %12-13 civarınnda kilomu 78-80'e çıkarmak istiyorum yağ oranımı koruyarak. Neredeyse 1 senedir bu sporu yapıyorum daha önce weider premium whey kullandım fiyat ve içerik olarak gereksiz buldum ve başka birşeye geçmeye karar verdim, konuştuğum supplament store daki adam bana aşağıdaki kombinasyonu önerdi

1: Musclepharm Iron Whey önerdi hacim hacim alırsın, içindeki karbonhidrat miktarı sayesinde dedi.
2: Scivation Xtend Bcaa önerdi antreman sırası için.
3: Musclepharm Armor V Multivitamin 120 Kapsül

Benim kullanmak istediğim kombinasyon Whey protein ve Bcaa kullamak istiyorum ancak iron whey den emin değilim, dediğim dibi hacim almak istiyorum sizin kombinasyon öneriniz ne olur, bu kombinasyon iyi midir ?

Normal kaynaklardan yeterli besinleri aldın mı ki ek kaynak soruyorsun ? Bunları böylesine kafaya takan okadar çok insan var ki hayatımda ne protein tozu almışlığım vardır ne bcaa ne glutamin.Ne olduklarını bile bilmem.Böyle mühendis gibi niye uğraşıyorsunuz ben anlamıyorum.Vücut geliştirme fixtir zayıfsan 6-8 tekrar ağır yüklen et pilav ye bitti gitti abi bunlar ne ya.Hayır kapılardan sığmayan adamlar olsa yüreğim yanmaz.Al 92 kiloyum 1.86 boy 18 yaş buda kanıt olsun.Uğraşma düşünme bunları yap pilavını ye tavuğunu eminim daha ucuza mal olacaktır...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı