hacim için gainer mi protein tozu mu ?

denixex

Üye
hacim ve kilo alıp güçlenmek istiyorum arkadaşlar

Muscletech Premium Mass Gainer 5440 Gr
Muscletech Nitrotech Performance 1816 Gr

sizce hangisin alsam daha iyi olur nitro bir ara kullandım verimde aldım ama gainer daha iyi olur gibime geliyor

Bence gainer kullanma, bildiğin şeker o. Kilo aldırır ama yağ alırsın, işini zorlaştırır. Hacim almak istiyorsan 6-8 tekrar aralığı çalış, yani dumbell curl yapıyorsan 8 defa yap, 9. tekrarı yapacak gücün kalmasın öyle bi ağırlık seç. Protein tozu kilo aldırır diyemem tam olarak, günlük protein ihtiyacı 1.5-2 gr'dır kilo başına (sporcular için) bu ihtiyacı karşılayamadgnda tozdan yardım alır açığı kapatırsn olayı budur. Protein kasları besleyeceği için benim tavsiyem protein tozundan yana, hacim alırsın onla. Kilo almak istiyorsan illa, günlük ne kadar kalori harcadığını hesapla 300-400 kalori fazlasını al yeter, miktar sana kalmış. Başka konularda merak ettiğin birşey olursa mesaj at elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Bol şans.

Bende aynı kanaatteyim Mesela bende 65 kiloyum ve zayıf'ım dıyebılırım 21 yasında 1.77 boyundayım ve spora baslıyalı 1 ay oldu yaklasık... supplement'im ise şu şekilde

Whey Gold Standart
Whey Casein optimum ve scivation xtend kullanıyorum.. caseini yatmadan önce içiyorum xtend ise spor esnasında wheyide sabah içiyorum..
Ve şuan 3 aydır gelen bir kişiden cok cok daha iyi kilolar basabiliyorum ve vucudum parçalanıyor gitgide yani benim demek istedigim şu ... gainer alıp kolları patates gibi yapmaktansa bu işi hiç yapma bence daha iyi bence bu spor heryeri şişirmek olmamalı hatları çıkarmak olmalı kasları gorulebılecek bır sekılde cıkarmak en ıyısı bence yoksa kolunun sadece kalın olması benım ıcın cok sacma parçalı olsun öz olsun az olsun bana kalırsa.kilo olarak degıl paso kas olarak almaya ozen gosterıyorum ben ve dunyanın yemegını yıyorum en guzelı bu bence.

Back
Yukarı