Hacim için beslenme programı. Yorumlarınızı bekliyorum.

ERBERK

Üye
Arkadaşlar 75 kiloyum hedefim 80 kilo olmak fakat bu 5 kilonun hepsini kas olarak almak gerçekten zor ama yinede sınırları zorlamakta fayda var. Beslenme programım.
Kahvaltı: 100 gr yulaf ezmesi + 2 dilim çavdar ekmeği ya da tahıllı ekmek üstüne fıstık ezmesi sürüyorum + 5 yumurta 3 ü sarısıyla beraber
Öğlen: yarım bardak kepekli bulgur + 150 gr tavuk göğüs ya da 150 gr et
---Antrenman---
Akşam: yarım bardak kepekli bulgur + 150 gr tavuk göğüs ya da 150 gr et ve salata
Yatmadan 2 saat önce 200 gr lor peyniri
Yatmadan 1 saat önce 1 kase yoğurt.

Benden daha tecrübeli sporculardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• s.jpg
    s.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 510
İyi bir vücudun var ama beslenme bilgin pek yok gibi yazdıklarına bakılırsa. Nasıl bu vücudu yaptın merak ediyorum :)

Bu beslenmeyle kilo alamazsın, aksine kilo verirsin şimdiden söyliyim :)

Öncelikle bu iş de senden daha tecrübeliyim diye bir iddiam yok ancak yine de bildiklerimi yazmakta fayda var . Eğer olduğundan daha fazla hacim istiyorsan günde 3 öğün değil 5-6 öğün yemelisin. Rich piana'nın videosunu izlersen az çok anlarsın ne demek istediğimi orada şöyle söylüyor mesela; ' Ben günde 3 öğün yemek yiyeyim 3 öğünde protein tozu içeyim bu şekilde beslenmenin bir faydası olmaz eğer büyümek istiyorsan gerçek yemek yemelisin ' der kendileri. Ki kanımca kendisi senden daha tecrübeli sporcudur dinlemekte fayda var :)

Öncelikle bu iş de senden daha tecrübeliyim diye bir iddiam yok ancak yine de bildiklerimi yazmakta fayda var . Eğer olduğundan daha fazla hacim istiyorsan günde 3 öğün değil 5-6 öğün yemelisin. Rich piana'nın videosunu izlersen az çok anlarsın ne demek istediğimi orada şöyle söylüyor mesela; ' Ben günde 3 öğün yemek yiyeyim 3 öğünde protein tozu içeyim bu şekilde beslenmenin bir faydası olmaz eğer büyümek istiyorsan gerçek yemek yemelisin ' der kendileri. Ki kanımca kendisi senden daha tecrübeli sporcudur dinlemekte fayda var :)
" Büyümek istiyorsan yemelisin. Bana soruyorlar Rich nasıl büyüyebilirim. Fazla yemeliisn diyorum, onlarda yiyorum zaten diyorlar, bende daha fazla yemelisin diyorum. Ben yemek yemeği seviyorum, günde 12 Öğün yiyebilirim"
- Rich Piana
Şahsen bende günde 12 Öğün rahat bir şekilde yiyeblirim. :D

Şuan gayet iyi durumdasın bu beslenmeyle büyümezsin formunu korursun. Ama illa daha büyük olmak istiyosan karbonhidratı en az iki katına çıkar yeterince büyüyünce bisiklet ve hafif kısa süreli bir diyet ile gelen yağlardan kurtulursun.

Back
Yukarı