AkrepHan
Yeni Üye
Arkadaşlar interval akrdiyo genelde hep koşu bandında koşarken yapılan bi egzersiz olarak tanımlanmış ama bunu kondüsyon bisikletinde yapıyorum aynı kaloriyi yaktırır mı ? baya bi ter attırıyor çokda zorluyor koşu bandı kısa süreliğinde bozuk salonda (malesef 1 tane var) bende yağ yakımı ve kas inşasına destek için her hafta çarşamba günleri H.I.T.T yaparım benim şöyle bi çalışmam var
kondüsyon bisikletinde 8 seviyesinde
1 dakika 18-22 kilometre arası bi hızla gidiş
1 dakika 28-40 kilometre arası bi hızla gisiş
.
.
.
10 tekrar yani 20 dakikaya ayarlıyorum aleti sonra 20 adkika bitene kadar dakikada bir kendim hızımı değiştiriyorum nabız atışım (yaş:17 kilo:66-67 boy:167.5) en düşük 145 oluyor antremanın başlarında yüksek setten sonra 160 ı geçiyor sonra tekrar düştüğümde 150 ye iniyor öyle bi geçiş ama inanılmaz derecede terliyorum
bu yaptığım doğru H.I.T.T midir?
kondüsyon bisikletinde 8 seviyesinde
1 dakika 18-22 kilometre arası bi hızla gidiş
1 dakika 28-40 kilometre arası bi hızla gisiş
.
.
.
10 tekrar yani 20 dakikaya ayarlıyorum aleti sonra 20 adkika bitene kadar dakikada bir kendim hızımı değiştiriyorum nabız atışım (yaş:17 kilo:66-67 boy:167.5) en düşük 145 oluyor antremanın başlarında yüksek setten sonra 160 ı geçiyor sonra tekrar düştüğümde 150 ye iniyor öyle bi geçiş ama inanılmaz derecede terliyorum
bu yaptığım doğru H.I.T.T midir?