bunny58
Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim. gelelim benim mevzuya. ben 96 kilo 178 boyunda biriyim. yıllardırda basketbol oynuyorum ve geçmişte çok süt çok tükettiğim için doktorlarca söylenmiş bişeydir kemiklerim çok kalınmış ve minumum 80 kilo olurmuşum aşşağısı acayip sırıtırmış. her neyse. ben geçen sene 120 kiloydum ve 2 aylık bir süreçte 27 kilo verdim. yaza kadar ise baklava çıkarmak için canımı dişime takmış bir şekilde çalışıyorum. vücut ölçülerim ise :
omuz=128
göğüs=113
bel=98
kollar=37,5
her neyse devam ediyim. yaza kadar amacım bi 80-85 kilo arasına düşmek. öneümde 4 aylık bir süreç var. (bu arada vücud yağ oranım %17) karın kaslarımı meydana çıkarmak istiyorum.aslında adonislerim artık çıkmş sayılır baya belli oluyor ayaktayken yürürken falan. kullandığım supplementler ise universal animal cuts ve hardline cla one. ne dersiniz yaza kadar istedğim vududa ulaşabilirmiyim. tavsiyelerinizi bekliyorum. yağ yakımına yardımcı hareket olsun, supplement olsun. hepinize iyi çalışmalar.bench_O
omuz=128
göğüs=113
bel=98
kollar=37,5
her neyse devam ediyim. yaza kadar amacım bi 80-85 kilo arasına düşmek. öneümde 4 aylık bir süreç var. (bu arada vücud yağ oranım %17) karın kaslarımı meydana çıkarmak istiyorum.aslında adonislerim artık çıkmş sayılır baya belli oluyor ayaktayken yürürken falan. kullandığım supplementler ise universal animal cuts ve hardline cla one. ne dersiniz yaza kadar istedğim vududa ulaşabilirmiyim. tavsiyelerinizi bekliyorum. yağ yakımına yardımcı hareket olsun, supplement olsun. hepinize iyi çalışmalar.bench_O