omerkorumaz
Üye
İyi günler bodyforumtr.com ailesi. Ben Ömer. 17 yaşındayım ve belirli bir programım yok. Şekilli bir vücudum olduğu da söylenemez. Şimdi sizden bir isteğim var. Evimde çok amaçlı barfiks demirim, 2 tane 5 kilo dambılım var. Bana bu aletlerle sixpaxk çıkmasa da karnımı toplayacak ve göğüslerime şekil verecek bi program yazar mısınız? Ayrıca şınav çekemiyorum. Bekliyorum önerilerinizi. Ne yiyip içeceğim kaç set kaç defa tekrar edeceğim şeklinde bir program verirseniz çok iyi olur. Her türlü yardımı bekliyorum. weightlifter
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:08 ----------
Ayrıca boyum 1.82 kilom 72. Ancak şekilsiz bir vücudum var büyük göğüs ve büyük bir göbeğe sahibim.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:08 ----------
Ayrıca boyum 1.82 kilom 72. Ancak şekilsiz bir vücudum var büyük göğüs ve büyük bir göbeğe sahibim.