Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Grenade thermo detonator mu hyrdroxycut hardcore elite mi animal cuts mı
İşe yaramıyor en azından bende belki günde 6 kahve falan içtiğim için telorans oluşmuştur kim bilir
Grenade için söylüyorum ama içindeki acı biber ekstresi hafif gaz ve boğazda yanma yaptı pozitif bi etki midir bilemem
Bu konu önceden açıldı tartışıldı kullananların yorumları da var...Ben Amerikan versiyonu animal cuts kullanıp çok verim almıştım.Sonrasında diğer iki ürünü de alıp denedim 4-5 ay sonra...Granade animalin yarısı kadar etkili oldu zayıflamaya faydası olmadı..Enerji verdi biraz. Diğerini hiç saymıyorum yüksek kafeinden komalık olacaktım nerdeyse hiç bir faydasını görmedim.Kutunun 3 te biri duruyordu forumdan denemek isteyen bir arkadaşa vermiştim...Animal tavsiye ederim başka hiç bir şeye para yatırmayın...O da Amerikan versiyonu olacak içeriği değiştirilmemiş...
%5-%10 faydaları var, pek önemli değil yani hangisini kullandığın, içeriklerine bakarsan çok benzer zaten, metinav da haklı alacaksanız animal ürünlerini alın paraya değsin en azından...