Google earth e şikayet

Az önce google earth ü açtım.Öylesine kurdistan yazdım.Kars ta bir bölgede sanki bir ilçe falanmış gibi bi şey açılmış ve kürdistan yazıyor üstünde.Nasıl şikayet edildiği hakkında bir fikriniz var mı?Sanırım bir propoganda falan yapılıyor.

Az önce google earth ü açtım.Öylesine kurdistan yazdım.Kars ta bir bölgede sanki bir ilçe falanmış gibi bi şey açılmış ve kürdistan yazıyor üstünde.Nasıl şikayet edildiği hakkında bir fikriniz var mı?Sanırım bir propoganda falan yapılıyor.

google haritada illeri, ülkeleri falan yerleştirdikten sonra kullanıcılar istedikleri noktaları işaretleyip oraya istediklerini yazabilirler veya fotoğraf koyabilirler. bence onu da google değil bir kullanıcı yazmış

öylesine öyle yazman ilginçmiş benım aklama gelmezdi:)

google haritada illeri, ülkeleri falan yerleştirdikten sonra kullanıcılar istedikleri noktaları işaretleyip oraya istediklerini yazabilirler veya fotoğraf koyabilirler. bence onu da google değil bir kullanıcı yazmış

bi şey çıkabilir mi acaba diye yazdım joker23 aklıma daha önce bir üniversitede yabancı bir öğretim görevlisinin açtığı orta doğu haritasında yer alan türkiye topraklarınıda içine alan bağımsız kürdistan devleti haritası olayı vardı sanırım 2003 te olmuştu o aklıma geldi o yüzden yazdım.

Overlord biliyorum kullanıcılar açıyor yazıyorlar istediklerini ama sonuçta doğru bilgi içermiyor bi yolu varmı kaldırtmanın o yazıyı acaba

bende google üzerine elgoog yazdım ve şansımı denemek istiyorum tuşuna tıkladım sayfa ters çıktı.

Son düzenleme:
Back
Yukarı