glucosamıne chondroıtıne msm hangisini tavsiye edersiniz

1.5-2 seneye yakın sporla ugraşıyorum bundan 8 ay önce omuzu sakatlamıştım ara vermiştim şuan gecti ama özellikle omuzlar olsun eklemler güçsüzlük var her antremandan sonrada agrı oluşuyor ve ilk zamanlarda girdigim agırlıklara giremiyorum biraz araştırdımda GLUCOSAMINE CHONDROITINE MSM buldum onunda bi sürü marka var hangi markayı önerirsiniz veya eklemler için ne önerirsiniz ?

osteobiflex
urun.jpg

120 tablet
1 tablette
750 mg glukozanin HCL
150 mg kondrotin
148mg MSM
148mg kollajen
147 mg Boswelllia serrata
30mg C vitamini
1 mg Manganez sülfat
1 mg hyaluronik asit
50mg loxin 5
1,5 mg boron

bu ürünlerin nekadar yararlı olduğu tartışma konusu ve uzun süreli kullanım öneriyorlar yoksa yarar göremezmişsin vs vs

ben yukardakini kullanıyorum

hardline'ı tavsiye ederim diğerlerine oranla içerisinde 2 kat fazla hap var hemde daha ucuz ve etkili kaliteli,
mg oranıda yüksek,

"osteo B flex" markasınıda tavsiye ederim, loxin'le zenginleştirilmiştir sadece eczanede bulunur ve sağlık bakanlığı onaylı tek glucosamine ürünüdür, diğerleri tarım bakanlığı onaylıdır...

hardline'ı tavsiye ederim diğerlerine oranla içerisinde 2 kat fazla hap var hemde daha ucuz ve etkili kaliteli,
mg oranıda yüksek,

"osteo B flex" markasınıda tavsiye ederim, loxin'le zenginleştirilmiştir sadece eczanede bulunur ve sağlık bakanlığı onaylı tek glucosamine ürünüdür, diğerleri tarım bakanlığı onaylıdır...

loxin ne işe yarıyor bilgin varmı paylaşırsan sevinirim

Boswellia serrata isimli bir bitkinin kök tozundan elde ediliyor..

özellikle antiinflamatuvar etkisi çok yüksek (yani iltahap azaltıcı ve önleyici) ve kıkırdak dokusundaki yıkımı arttıran enzimleri baskılayarak azaltma özelliği var

dolayısı ile oradaki tahribatı en aza indiriyor

yani "loxin" glucosamıne chondroıtıne msm ürünü ile kombine ise çok güçlü bir tamamlayıcı etki elde edilmekte,

bu nedenle bunları kombine ederek sunan osteo B flex gerçekten iyi ve sağlıklı bir ürün .

Son düzenleme:
yerli gıda takviyelerinde bitkinin tozu yabancı ürünlerde nedense bitkinin ekstresi ilginç toz ila extre arasında büyük farklar var gibi

Osteonun msn kondromin glucosamine degerleri cok dusuk hardline gore osteoda extradan c vitamini loxin var degermi sadece loxin ve c vitamini icin osteo ?

Tercihimi osteo bi flex oldu bugun aldim hayirlisiyla basliyorum bugunden itibaren faydasini gorursem sonucunu yazarim buraya cvplar icin tesekkurler

dediklerine göre faydası haftalar hatta aylar üsrebiliyormuş
hastalıktan hastalığa ve kişiden kişiye değişiyorumş
1 günde bişe bekleme demişti bana eczacı

Yani 2 tabletle sonuca ulasilmaz bi kutu bitince yavas gozukur olmadi 2. Kutudada tam gozukur kendimde eczaciyim zaten :) o yuzden bu urunu sectim

Back
Yukarı