JöNTürK dedi:http://urun.gittigidiyor.com/HARDLINE-PROGAINER-4-5-kg-0-YAG-KAS-GELISTIRICI_W0QQidZZ2696066
FleXoR dedi:Çok tessekkür ediyorum yorumlarınız için aslında satmak kelimesi bile bana sıkıntı veriyor diez iyi niyetine teşekkür ederim
Evet hsd nin de dediği gibi forumda şuanki konumumu kullanarak satış yapabilirdim
kariyerim ve prestijim bu satışı kolaylaştırırdı
vede özelden satış yapabilirdim alan kişi nede olsa bu flexor yanlış olmaz diyip alabilirdi..
fakat işte o zaman flexor olmazdım
benim için yöneticilikte değil bu forumda olmak 10 ytl para kazanmaktan daha değerli 10 lira için asla vasfımı prestijimi kullanmam
eğer milli isem bunu kullanmam bu başarının geri alınması demektir eğer çok tanınmış bir sporcuysam
bunuda kullanmam buda hiç tanınmamışım demektir
eğer bir spor yazarı isem bunu hiç kullanmam çünkü yazdıklarımı yazan ben olmamışım demektir..
buradan salon sahiplerinede sesleniyorum para kazanın fakat gelin spor yapan insanları spora teşvik olsun diye ucuza verin belki şimdi fazla kazanamayacaksınız ama ileride bu yaptığınızdan ötürü sporcular arttıkca bu zararı telafi edeceksiniz gelin ileriye yatırım yapalım hem biz kazanırız hemde üyeler kazanır.
Çünkü parası yetmiyor diye birşey alamayıp o kadar çok bırakan kişi varki bu salona gelenlerin sayısına yakındır..
GyMania dedi:FleXoR dedi:Çok tessekkür ediyorum yorumlarınız için aslında satmak kelimesi bile bana sıkıntı veriyor diez iyi niyetine teşekkür ederim
Evet hsd nin de dediği gibi forumda şuanki konumumu kullanarak satış yapabilirdim
kariyerim ve prestijim bu satışı kolaylaştırırdı
vede özelden satış yapabilirdim alan kişi nede olsa bu flexor yanlış olmaz diyip alabilirdi..
fakat işte o zaman flexor olmazdım
benim için yöneticilikte değil bu forumda olmak 10 ytl para kazanmaktan daha değerli 10 lira için asla vasfımı prestijimi kullanmam
eğer milli isem bunu kullanmam bu başarının geri alınması demektir eğer çok tanınmış bir sporcuysam
bunuda kullanmam buda hiç tanınmamışım demektir
eğer bir spor yazarı isem bunu hiç kullanmam çünkü yazdıklarımı yazan ben olmamışım demektir..
buradan salon sahiplerinede sesleniyorum para kazanın fakat gelin spor yapan insanları spora teşvik olsun diye ucuza verin belki şimdi fazla kazanamayacaksınız ama ileride bu yaptığınızdan ötürü sporcular arttıkca bu zararı telafi edeceksiniz gelin ileriye yatırım yapalım hem biz kazanırız hemde üyeler kazanır.
Çünkü parası yetmiyor diye birşey alamayıp o kadar çok bırakan kişi varki bu salona gelenlerin sayısına yakındır..
Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey... Helal olsun daha ne diyeyim...
hsd dedi:brawo flexor daha ne diyelim al bendende bir helal olsun sana evet aslında sitede kimlerin satış yaptığından ve ünvanını kötüye kullandığından haberimiz var ne diyelim bence hiç gerek yok bunlara isimlerini karalamasınlar
FleXoR dedi:hsd dedi:brawo flexor daha ne diyelim al bendende bir helal olsun sana evet aslında sitede kimlerin satış yaptığından ve ünvanını kötüye kullandığından haberimiz var ne diyelim bence hiç gerek yok bunlara isimlerini karalamasınlar
Çok teşşekürler hsd aslında antrenörler bu şekilde kampanya yapsa onlara geri dönüşü fazlasıyla olacaktır