Gittigidiyor.com'daki bodyforumtr referansı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Gittigidiyor.com da hardline ürün satan sayfada "kas gelişimi vs.. hakkında geniş bilgiyi bodyforumtr.com adresinden alabilirsiniz" diye bir ifade dikkatimi çekti.. :) :lol:

Oda güzel demekki bodyforumtr nin ünü iice yayılıo :)

diez dedi:
Gittigidiyor.com da hardline ürün satan sayfada "kas gelişimi vs.. hakkında geniş bilgiyi bodyforumtr.com adresinden alabilirsiniz" diye bir ifade dikkatimi çekti.. :) :lol:

diez link verebilir misin?bunu yazan kullanici mi, yoksa site mi?

JöNTürK dedi:
http://urun.gittigidiyor.com/HARDLINE-PROGAINER-4-5-kg-0-YAG-KAS-GELISTIRICI_W0QQidZZ2696066

Tşk.Jöntürk hızlısın.. :) Doğru, kesinlikle bu link..

Bundan haberiniz varmıydı?

ads305z.jpg

wikipedia'da bodybuilding araması yapıldığında tartışma bölümünde bodyforum.tr öneriliyor :)

OOoooooo bizim forum iice aşmış kendini yaa maşallah nazar değmesin kıskananlar çatlasın :badgrin:

Evet o gitti gidiyordaki dükkan benim dükkanım normalde bugune kadar link vermemem veya reklam yapmamam yanlış anlaşılmasını istemediğim içindi eğer diez linki vermeseydi bende açıklamazdım

oradaki dükkanın amacı insanlara fahiş fiyatlar ürün satan kişilerin önüne geçmek ve kardeşlerime destek olmak orada satın aldığınız ürün benim tarafımdan değil benim talimatım ile hardline tarafından gönderiliyor

Yani sporcuya destek amaçlı flexor ve hardline ortak çalışması diyebilirsiniz

çok önemli not:

Kesinlikle bodyforumtr.com forumunda özelden yada forum içinde benden suplament istemeyiniz. bu gibi istekler reddedileceği gibi kişiye uyarı verilecektir..

Flexor çok kaliteli bir davranış sergilemişsin bukonuda tebrik ederim.Forumda mod.olmana rağmen dejenere etmeden ticari kanallardan bunu yapıyor olmanda ayrı bir güzellik.aslında onu yayınlayan sen olmasaydın bile bodyforumtr'nin geldiği nokta,kazandığı haklı ünü göstermesi açısından tarafımdan ifşa edildi..Yoksa ilanı vereni küçümsemek değildi.

Yaptığın yada yapacağın her işte sana kolaylıklar diliyorum.

flexorun bundan sadece 1 veya 2 kişinin haberi var kendisi çok mütevazi gerçekten tebrik ediyorum istese forumdada satar ama bunu yapmıyor

Çok tessekkür ediyorum yorumlarınız için aslında satmak kelimesi bile bana sıkıntı veriyor diez iyi niyetine teşekkür ederim

Evet hsd nin de dediği gibi forumda şuanki konumumu kullanarak satış yapabilirdim

kariyerim ve prestijim bu satışı kolaylaştırırdı

vede özelden satış yapabilirdim alan kişi nede olsa bu flexor yanlış olmaz diyip alabilirdi..

fakat işte o zaman flexor olmazdım

benim için yöneticilikte değil bu forumda olmak 10 ytl para kazanmaktan daha değerli 10 lira için asla vasfımı prestijimi kullanmam

eğer milli isem bunu kullanmam bu başarının geri alınması demektir eğer çok tanınmış bir sporcuysam
bunuda kullanmam buda hiç tanınmamışım demektir

eğer bir spor yazarı isem bunu hiç kullanmam çünkü yazdıklarımı yazan ben olmamışım demektir..

buradan salon sahiplerinede sesleniyorum para kazanın fakat gelin spor yapan insanları spora teşvik olsun diye ucuza verin belki şimdi fazla kazanamayacaksınız ama ileride bu yaptığınızdan ötürü sporcular arttıkca bu zararı telafi edeceksiniz gelin ileriye yatırım yapalım hem biz kazanırız hemde üyeler kazanır.

Çünkü parası yetmiyor diye birşey alamayıp o kadar çok bırakan kişi varki bu salona gelenlerin sayısına yakındır..

FleXoR dedi:
Çok tessekkür ediyorum yorumlarınız için aslında satmak kelimesi bile bana sıkıntı veriyor diez iyi niyetine teşekkür ederim

Evet hsd nin de dediği gibi forumda şuanki konumumu kullanarak satış yapabilirdim

vede özelden satış yapabilirdim alan kişi nede olsa bu flexor yanlış olmaz diyip alabilirdi..

benim için yöneticilikte değil bu forumda olmak 10 ytl para kazanmaktan daha değerli 10 lira için asla vasfımı prestijimi kullanmam

eğer milli isem bunu kullanmam bu başarının geri alınması demektir eğer çok tanınmış bir sporcuysam

eğer bir spor yazarı isem bunu hiç kullanmam çünkü yazdıklarımı yazan ben olmamışım demektir..

buradan salon sahiplerinede sesleniyorum para kazanın fakat gelin spor yapan insanları spora teşvik olsun diye ucuza verin belki şimdi fazla kazanamayacaksınız ama ileride bu yaptığınızdan ötürü sporcular arttıkca bu zararı telafi edeceksiniz gelin ileriye yatırım yapalım hem biz kazanırız hemde üyeler kazanır.

Çünkü parası yetmiyor diye birşey alamayıp o kadar çok bırakan kişi varki bu salona gelenlerin sayısına yakındır..

Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey... Helal olsun daha ne diyeyim...

külfetli ve pahalı olan bu sporda, sporcuyu düşünen insanlarında olması gurur verici.

GyMania dedi:
FleXoR dedi:

Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey... Helal olsun daha ne diyeyim...

Benden de koca bir helal olsun .

brawo flexor daha ne diyelim al bendende bir helal olsun sana evet aslında sitede kimlerin satış yaptığından ve ünvanını kötüye kullandığından haberimiz var ne diyelim bence hiç gerek yok bunlara isimlerini karalamasınlar

hsd dedi:
brawo flexor daha ne diyelim al bendende bir helal olsun sana evet aslında sitede kimlerin satış yaptığından ve ünvanını kötüye kullandığından haberimiz var ne diyelim bence hiç gerek yok bunlara isimlerini karalamasınlar

Çok teşşekürler hsd aslında antrenörler bu şekilde kampanya yapsa onlara geri dönüşü fazlasıyla olacaktır

FleXoR dedi:
hsd dedi:

Çok teşşekürler hsd aslında antrenörler bu şekilde kampanya yapsa onlara geri dönüşü fazlasıyla olacaktır

kıyamet alameti flexor herkes senin gibi düşünse daha ne kimse yurt dışından sipariş vermez dediğin gibi daha çok iş sürüm daha fazla olur kazançta bana kalırsa

Kutlarım, özellikle yeni katıldığım bu güzel paylaşım ortamının ince düşünebilen insanları barındırması çok hoşuma gitti ;)

Back
Yukarı