(GH salgılayıcı , ZMA ve Vitamin-Mineral) kombinasyonu

Arkadaşlar marka olarak Universal ve Hardline düşünüyorum.Sizce bu 3 ürünün kombinasyonu nasıl olur ?

1 ) Universal GH max

2) Hardline ZMA

3) Hardline Vitamin-Mineral

Vücut geliştirmeye yeni başlıyorum ancak ham değilim bir kaç aydır evde şınav,mekik,barfiks çekiyorum.İlk 3 ay bu kombinasyonu yapmayı düşünüyorum.Sizce nasıl ?

Birde bu ürünler boyumun uzamasına yardımcı olur mu? Yapacağım program zaten boy uzamasına yardımcı bir program (sitede verilen 14 yaş üstü program)

Boy uzmasina vs etki edecegini sanmiyorum, zaten ilk baslayan birinin bunlari almasi ters bile tepebilir, sen beslenmene ozen goster gerisi takdir meselesi..

Ben de vitamin olarak bemix c kullanıyorum ama sadece kahvaltıyla beraber almak yeterli mi antrenmandan sonra da alınmalı mı ?

Boy uzmasina vs etki edecegini sanmiyorum, zaten ilk baslayan birinin bunlari almasi ters bile tepebilir, sen beslenmene ozen goster gerisi takdir meselesi..

ama sonuçta GH büyüme hormonu değil mi neden boy uzamasına etki etmiyor anlamadım :) forumdada araştırdım bunu bir çok kişi etmez demiz bir çok kişide deneyeceğini ve sonuçları yazacağını söylemiş ama kimse yazmamış :)

Bu arada araştırdım ilk 3 ay sadece vitamin-mineral kullanmaya karar verdim bunun bir zararı olmaz herhalde ?

Vitamin mineral desteğinin herhangi bir zararı olmaz. Senin genlerinde genetiğinde yoksa büyüme hormonu boyunu uzatamaz.

Vitamin mineral desteğinin herhangi bir zararı olmaz. Senin genlerinde genetiğinde yoksa büyüme hormonu boyunu uzatamaz.

Tamam o zaman Universal GH max kullanmaktan vazgeçtim. Zaten ilk 3 ay suplement kullanmayın diyorlar.Sadece Vitamin-Mineral kullanmaya karar verdim an itibari ile :)

Birde bişi sormak istiyorum Universal Animal Pak diye bir ürün var Vitamin-Mineral desteği olarak satılıyor ancak içinde çok daha fazla madde var bu ürünün ilk 3 ay kullanımı doğru mudur?

Tamam o zaman Universal GH max kullanmaktan vazgeçtim. Zaten ilk 3 ay suplement kullanmayın diyorlar.Sadece Vitamin-Mineral kullanmaya karar verdim an itibari ile :)

Birde bişi sormak istiyorum Universal Animal Pak diye bir ürün var Vitamin-Mineral desteği olarak satılıyor ancak içinde çok daha fazla madde var bu ürünün ilk 3 ay kullanımı doğru mudur?

Gh hormondur senin kullanmayi dusundugun ise Gh i uyardigi varsayilan aminao asitlerdir :)

Animal pak sana gore olmayi birak, agir idman yapmayan hic kimseye gore degil, cok yuksek vitamin degerleri gereksiz.

Back
Yukarı