arkadaşlar 10 yıldır bu sporla uğraşıyorum ve mesleğim doktorluk ( bu arada bunu ukalalık olsun diye yazmadım...)
her neyse; mega forte kilo ve kas hacmi olarak daha profosyonel düzeyde olan arkadaşlar içinken gh-max hafif orta seviye için geçerli bir komplex.Ancak bu bir kural değl.Önemli olan böbrekten ve çok azda karaciğerden atılan bu ilaçların dozlarını, organlarımıza yük olmayacak şekilde ayarlayıp kullanmkt****aş yaparken göz çıkarmamalı değilmi!!!
Kısaca ikisinden birini - durumunuza ( kilo,tecrübe,kas hacmi) uygun olanı kullanmalısınız.Ha bu arada protein tozu ile birlikte kullanımına gelince olabilir , ancak bu kezde amino asit içeriği düşük olan tozlarla kombine edilmeli. Bu yazdıklarım fizyolojik olarak uyulması gereken kurallar. Tabi bir çok dergi,kaynak ve net ortamında ve hatta bazı hocalarımızdan ne bileyim profosyonel sporcuların dergilere verdiği demeçlerden sanki önümüze gelen herşeyi istenilen doz ve sürede kullansakta zarar görmiycemizi okuyabilirsiniz - ama bu koca bir yalan arkadaşlar.
bu sporu çok seviyorum ama doğru takviye ile olmalı. Teşekkürler..