Gerçekten bilgili birisinden yardım almam gerekiyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kalamir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden gerçekten bilgili dedim açıkliyim.. Ultimate Creatine 300 gr lıktan aldım.. aldıgım kadın bana günde 3 porsiyon almamı söyledi.. Kullanma yerinde ise yükleme yapın 1 hafta sonra gunde 5 gram alın diyor.. Sonra sordum kadına dedm yükleme yapmam gerekiyormuş falan bana onlar profesyoneller için sen günde 3 öğün al dedi.. bunu hangi aralıklarla nasıl kullanacagım ? birde kutunun hepsi dolu değil %65-70 i dolu gibi hep böylemi olur ?

Son düzenleme:
Antremanlardan 30 ila 60 dakika önce ilk 4 gün boyunca günde 4 kez 5-6 gr (1seker kasıgı)karıstırarak alabilirisin. bu yukleme donemı senın için...

devamın da günde 1 kez 1 seker kasıgı yıne sıvı ıle alırsın.. 6 haftalık kullanım sonrası da 2 hafta ara verdikten sonra kullanmaya devam edebilirsin

üzüm suyu vb meyve suları ıle kullanman daha iyi sonuc verir senin için...

saol.. bişey daha soracagm kutunun hepsi dolu değil sebebi nedir ? Bide 4 günden sonra günde 1 kez alırken antreamdan 30-60 dk öncemi aliyim ?

yok sahte değil ağzını açtıgımda o kağıt vardı onu çekip koparttım sonra kutu açıldı sanırım zaten kutu tam dolu olmuyor tmm teşekkürler yardımlarınız için..

kurallar gereği açıklayıcı başlık kullanmalısınız..ayrıca creatine ile ilgili onlarca başlık var..arama yapmalısınız..lüfen kuralları okuyunuz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı