genshının içinde gectıgı yazılarda ne olup olmadıgı forumda yazılıdır. arsstırmak derken ustunkoru bakmaktan degıldır bu gorusum.genshı, optımumun uzantısı degıldır .ayrı bır fırmadır.
forumda yavaslatma benım yazılarımdansa ozuru bır borc bılırımkı bu forumda kımseye karsı saldırgan bır tutumum olmamıstır aslada olammaz,fakat arastırmak derken bıraz daha detaya ınsek daha ıyı olur dusuncesındeyım.
yavaslatnmak aynı konuları defalarca acmakla olur.burada her konu hakkında ınanılmaz bılgıler mevcuttur. pctler,kurler arastır tusuna basıp yuzlerce onlarca cıkan sayfadan sadece bastakılere bakmakla bu işler olmaz.ben 7 senedır bu nforumda bır bucuk saatımı arastırmakla gectıgını bılırım.
yınede sizde böyle bır ıntıba olduysa kusura bakmayın.akıllı lafınızıda teesuf edıyorum.siz bizden dahada akıllısınız,
forumu yavaslatma ısıne gelınce elımden geldıgı kadar hazırladıgım arkadaslarda.elde ettıgım tecrubelerımı,yurtdısı takıp ettıgım yayınların ingılızceden turkceye cevırılerını buraya eklemekle ugrasıyorum.insallah yaptıgın arastırmalarla benım yavaslattıgım forumu hızlandırırsın
nacızane tavsıyem genshıden orjınalının bıle ne oldugu su an muamma bu soylenebılır.
etrafınızda tanıdık bıldık ınsanlardan almaya calısın demekten baska bırsey soyleyemıyecegım.cunku su an steroıd satıcıları kul hakkından bi haber
saygılar dılerım.