Gene kilo aldık napmam lazım benim:(

hasim301

Üye
ben 80den 64,8e kadar düşmüştüm sıkı diyet + sıkı cardio sayesınde şuan 71 im nedenıne gelırsek acile kaldırıldım bundan 1 ay once sanırsam kum dökyormuşum babam yok diyete bağladı falan evdeki l carnitineden tut protein tozuma kadar attı hepsini bu 1 ay içerisinde yemege dikkat etmedim boy 1,71 60 kiloydu hedefım hemen hemen istediğim sonuçlara az kalmıştu şuan gene kilo aldık napmam lazım benim çokşukur 1 haftadır böbrek taşıyla ilgili sorun yaşamıyorum ağrısını çekmıyen bilmez hemen hemen 2 günde bir serum +agrı kesici yedik bide ilk acile kaldırıldm gun acilde idrar tahlili yapıldı doktor karaciğerinde zorlanmış dedi bsn hyper shed kullanıyordum acaba onla alakası varmıdır termo yağ yakıcı

Ben de kum dökmüştüm biliyorum acısını geçmiş olsun.

Kum döktüğüm zamanlarda yeterince su içmesem bile durum kötü oluyordu ki fazladan birşey kullanmak sakıncalı bence şimdilik dursun.

Aynen kardioya devam gibi gözüküyor.

ben 80den 64,8e kadar düşmüştüm sıkı diyet + sıkı cardio sayesınde şuan 71 im nedenıne gelırsek acile kaldırıldım bundan 1 ay once sanırsam kum dökyormuşum babam yok diyete bağladı falan evdeki l carnitineden tut protein tozuma kadar attı hepsini bu 1 ay içerisinde yemege dikkat etmedim boy 1,71 60 kiloydu hedefım hemen hemen istediğim sonuçlara az kalmıştu şuan gene kilo aldık napmam lazım benim çokşukur 1 haftadır böbrek taşıyla ilgili sorun yaşamıyorum ağrısını çekmıyen bilmez hemen hemen 2 günde bir serum +agrı kesici yedik bide ilk acile kaldırıldm gun acilde idrar tahlili yapıldı doktor karaciğerinde zorlanmış dedi bsn hyper shed kullanıyordum acaba onla alakası varmıdır termo yağ yakıcı

yine baştan başlayacaksın yapacak hiçbirşey yok çok yazık etmişssin kendine be kardeşim

cenazemiz oldu başlıyamadım bi türlü moralim çok bozuktu , gene yeniden başlıcaz gibi ama korkuyorum gene diyetteyken bu kum dökme olayı falan olursa die acaba cok protein ağırlıklı besleniyorum diemi oldu , bıktım ya kilo veriyorum hedefime yaklaşıyorum bi olumsuzluk oluyor geri bırakıyorum eski yememe devam ediyorum bu 2 oldu geçen yazda böle 16 kilo verdim 10 ay içinde 12 kilo geri aldım bu senede 15 kilo verdim 10 kilo aldım rayına oturtmadığım surece alıp vericem vucuda zarar gelicek die korkuyorum , yeme düzenimi tamamen deiştirmedikten sonra veriyorum sonra alıyorum off moralim çok bozuk

Back
Yukarı