merhaba ben lise 1 öğrencisiyim 2.5 senedir sporla uğraşıyorum boks ve güreş yapıyorum güreş 6.sınıftan beri uğraşıyorum yani iyiyim diyebilirim neyse kilom 78 boyum 1.72 vucut gelistirmek istiyorum öncelikle vucut yapım iyi spordan dolayı kaslı bi vucuda sahibim ama karın kaslarımı çıkartamadım bi türlü o kadar spor yapmama rağmen 2 tane baklavam var sadece yağ oldugu ıcın gözükmüyordur
protein tozu alıyorum doktor önerdi çünki peynir ve kırmızı et yiyemıyorum tavukta her spor sonrası yiyemem pastırmada yiyemıyorum aynı zamanda.
vucut gelistirme yapmak ıstıyorum öncelikle göbeğim yok yani az bi yağlanma var oda göbeğin alt kısmında sizce vucut gelistirme yapmalımıyım suanda iyi bi vucudum var bide bizim genetik iriyiz irilikten kastım yanı geniş omuzluyuz bu yaşta tanıdıgım 25-30 yaşlarındakı kişilerden geniş omzum var
protein tozu kullanma hkakında ne düşünüyorsunuz ve tavsiyenizi beklıyorum
protein tozu alıyorum doktor önerdi çünki peynir ve kırmızı et yiyemıyorum tavukta her spor sonrası yiyemem pastırmada yiyemıyorum aynı zamanda.
vucut gelistirme yapmak ıstıyorum öncelikle göbeğim yok yani az bi yağlanma var oda göbeğin alt kısmında sizce vucut gelistirme yapmalımıyım suanda iyi bi vucudum var bide bizim genetik iriyiz irilikten kastım yanı geniş omuzluyuz bu yaşta tanıdıgım 25-30 yaşlarındakı kişilerden geniş omzum var
protein tozu kullanma hkakında ne düşünüyorsunuz ve tavsiyenizi beklıyorum