Gelmiş geçmiş en iyi vücut geliştirmecisi kim

Gelmiş geçmiş en iyi vücut geliştirmecisi kim

• Ronnie Coleman

Votes: 25 73,5%
  • Gunter Schlierkamp

Votes: 1 2,9%
  • Lee Haney

Votes: 4 11,8%
  • Jay Cutler

Votes: 4 11,8%

• Total voters
    34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankette çok az seçenek olmuş..madem gelmiş geçmiş diyoruz..bu işin piri diye bildiğim ARNOLD yok...ben oyumu ankette olmamasına rağman ondan yana kullanıyorum...

bu kadar yazdık umarım konu kilitlenmez benzer konu vardı diye biliyorum...

ronnie, en hacimli, en dolgun, en iyi..

Zaten eskiden growth hormonu kullanılmadığı için farkları anlıyoruz . Tamam adamlar hayatlarını veriyolar , genetikleri var fakat synthol kullanımı bile olan Mr.olympia'da Dorian Yates ve ondan sonra olanlar hiç ilgimi bile çekmiyor . Oyumu bende ARNOLD'dan yana kullanıyorum. Hele ki o iğrenç growth göbeği esteteği tamamen bozan birşey.

Gelmiş geçmiş en iyi vücut geliştirmeci kim diye bir başlık açılmış ama ;

gelmiş geçmiş en iyi vücut geliştirmecilerden birisi olan Arnold neden ankette yok ?

Ayrıca bu kadar uzun geçmişli bir sporda dört kişi arasından seçim yapmak bana hiç mantıklı gelmedi ...

Buradaki " Gelmiş Geçmiş " ifadesi yanlış olmuş o halde...

tek bır vucutcu olamaz cunku herkesın bır eksıgı vardır ama ılla bırını secceksem ronnıe coleman olurdu bu

ama benım en ıyı vucutcular lıstem su

-mike mentzer**
-sergıo olıvıa**
-casey viator
-bill pearl
-arnold schwarzenegger
-bob paris
-serge nubret
-mark dugdale**
-Gunter Schlierkamp **
----------------

bu arada sunu belırtım bu lıstede ısaretlı sporcualrın benım ıcın onemı buyuktur cunku hepsı yukske proteın alımına karsı cıkmıs aslında dusuk proteınlede aynı oranda kas ınsa edılebılecgını solemıs ve bunu basarmıslardır :)

Son düzenleme:
Frank Mcgrath da çok iyidir bi önceki mesajımda yazmamışım.Belki hacim olarak diğer olympia ların gerisinde olabilir ama muhteşem orantısı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı