Geliştirilen Bölgeye Dövme Yapmak ?

Arkadaşlar Vücut Geliştiridigmz bölgeye kalıcı dövme yaptırdıgımız zaman bi sıkıntı olurmu sonuçta milyona yakın igne girip çıkıcak kas zedelenmesi gibi bi sorun olabilirmi omuz kısmından kol bölgesine kadar bu hafta sonu yaptırmayı düşünüyorum inş yaptırdıktan sonra veya o bölgeleri hareket ettirememe gibi bişey söz konusu olurmu sizce ?

bide o arada 20 günlük bi sporu bırakabilirim dövme yaptırcagım sürec içerisnde vücut aşırı bi erime yaparmı 4 aydır ilgileniyorum boy 1.73 kilo 70 yaş 19

yaptır sorun olmaz nedne olsun :)

bu arada iğneler kasa kadar girmicek ki ya :) derinde olucak işlem

ama bence yaşın 19 sa eğer boşver dövmeyş falan ilerde yaptır hem min 1 yıl araştır ne yapıcağını pişman olma sonra

yaptır sorun olmaz nedne olsun :)

bu arada iğneler kasa kadar girmicek ki ya :) derinde olucak işlem

ama bence yaşın 19 sa eğer boşver dövmeyş falan ilerde yaptır hem min 1 yıl araştır ne yapıcağını pişman olma sonra

Benim işim bu zaten dostum yaz geliyor sahilde tezgah açıyorum meslek gereği müşteri çekmek için gerekli :)

Benim işim bu zaten dostum yaz geliyor sahilde tezgah açıyorum meslek gereği müşteri çekmek için gerekli :)

Neymiş o öyle müşteri çekmek için dövme yaptığın meslek ? Dansçı felanmısın :)

Danny nin dediği gibi sıkılman muhtemel. Geçen bir arkadaş yaptırmış omuzuna, dedim burasındaki ne bunun böyle, dediki bilmiyorum bende baktım yaptırdım öyle, saçmalığa bak :D

Ben 16 yaşımdan beri istiyordum dövme yaptırmak. Ama tavsşyeler uydum ve bana tamamen uygun bir desen bulana dek bekleyip öyle yaptırdım. Yaptırdığımda da 30 yaşındaydım :).

Ama iyi ki beklemişim çünkü o yaşlarda yaptırsaydım kuru kafalı vs saçma sapan ergen işi bi dövmem olacaktı ve ben şimdi ondan nefret edecektim.

Asıl soruna gelince dövme, deri altına yapılır kas içine değil, o nedenle bahsettiğin zarar söz konusu olmaz

dostum o övme makinesinin iğnesi 3 kat deri altına kaar inip cıkıyo sadece oraya mürekkep bırakıyo
yani bu mm lerle ölçülen bi mesafe :)
kas dokuların cok cok altlarda deri katmanını bile aşmıyor dövme..

bu konu değil ancak, en önemli husus bu mevsim dövme icin en kötüğ mevsimdir.
yapılandövmeyi en az 1-2 ay kadar günesten koruman lazım ki önümüz yaz hatta yaza girdik bile ..bunu sağlayabileceksen yaptır
yoksa dövmen solar gider.

Ben dövmemi yine bu yalarda yaptırmıştım, dövmecinin dediği gibi bakıp gerekli özeni gösterirsen dövmenin ne kadar güneş aldığına da bağlı olarak bir sorun yaşamazsın.

Örneğin ben omuz başından biceps ortasına kadar bir desene sahibim. Bu bölge güneşte kalacağı zaman üşenmeden en yğksek koruma faktörlü güneş yağı sürüyorum. nerdeyse 4 sene oldu hala solma yok

Bende yaptırmayı düşünüyorum ama seneye hem vucut otursun hemde bakalım ne yaptırıcağımızı iyi araştıralım hangi bölgeye yapılıcak fln.iyi düşünmek lazım bi ömür taşıcaksın sonuçda.

4 aylık sporcusun spora 2-3 yıl devam edersen gözle görülür bir kütle artışı yaşayacaksın bu dövmenin dağılmasını sağlamaz mı?

20gün de öyle müthiş ölçü kaybetmezsin.ama şu aralar havalar ısınıyor yaz sezonu geldi çattı kapıya.zaten her bodyci ölçülerinde düşüş yaşayacaktır muhtemelen.bu işi aralık başında falan yaptır derim.yazın ölçü kaybediyoruz bir de antrenman yapmamaktan ötürü ölçü kaybetme.minimuma indir yani.

arkadaşlar tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekür yaz bitiminde yapıcam epilasyon girdikten 3.4 ay sonra antreman programını antreman günlügü kısmına yazmıstım herkez bakmış bişey yazan olmamış şaşırdım

öyle yapıcam dostum

Arkadaşlar konu benim mesleğim olduğundan konuya açıklık getireyim :)

Dövme geliştirilmiş vucüdu bozmaz sonuçta dövme artistinin ekipmanları profesyonel olduğu sürece iğnenin vücutta edindiği yer aynıdır aşağı yukarı iğne 1 - 1.5 mm çapında girip çıkıyor :)

Bi ayrı konu ; Vg yapmaya başlayan birisiniz ve kalıcı dövme yaptırmak istiyorsunuz . Fakat ilerde dövme şeklini kaybeder mi diye soracak olursanız ? Hayır elbette bir şartla !!! Arnold gibi biri olmayacaksanız dövmeniz güzelliğini ve tazeliğini bir ömür boyu koruyacaktır :D

Konuya hakim olmayan arkadaşlar bence yorumsuz kalsınlar kafalar karışmasın . Buarada şu anda taşıdığım dövme sayısı 14-15 tane :D

Son düzenleme:
dostum bilgilerin için teşekürler tüh arnolun izinden gidiyordum :=) :p

powertattoo konunun uzmanı olarak seni gördüğüm için sana soruyorum ancak konu hakkında bilgisi olan başka arkadaşlar varsa onlara da soruyorum tabi neyse ben yeni dövme yaptırdım(23mayıs çarş.gunu)biceps üstüne vücuda dik 7-8 cm.boyutunda dövmeci 3gün banyo yapma dedi bnde spor yapmayayım dedım bı kaç gün malum terden enfeksiyıon kapabilir soruma gelicek olursak;
Ne zaman spora baslayayım? pazartesi baslamayı dusunuyorum
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler!!!!

Back
Yukarı