Gelişemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Başlayalı 1.5 Hafta Fln Oldu.Ben Hemen Böyle Mucizevi Birşey Beklemiyorum Fakat.Kaslarım Sıkılaşmadı Sertleşmedi.Bunun İçin Ne Yapmam Lazm.Hemen Adeleli Bir Kol İstemiyorum Herşey Yavaş Yavaş Ama Neden Sıkılaşmadı.Problemlerimden Biriside Kollarım Yumuşak Sert Değil.Bunla Alakası Varmı Yardım Edin kafa_kafa_kafa_kafa_:mad:

Şu foruma bilgi edilelim diye giriyoruz, fakat ne zaman girsek 1 haftadır gelişemiyorum, 25 günlük gelişmem vb başlıklar görüyoruz. Önemli konularda alt sayfalarda kalıyor. Yahu size kaç kere açıklayacağız yeter artık! Gidin adam gibi 5-6 ay çalışın sonra gelin ne derdiniz varsa söyleyin. 1 hafta çalışmışsın gelmişin buraya gelişme olmadı diyorsun. İlla küfür mü edelim arkadaş!

Şu foruma bilgi edilelim diye giriyoruz, fakat ne zaman girsek 1 haftadır gelişemiyorum, 25 günlük gelişmem vb başlıklar görüyoruz. Önemli konularda alt sayfalarda kalıyor. Yahu size kaç kere açıklayacağız yeter artık! Gidin adam gibi 5-6 ay çalışın sonra gelin ne derdiniz varsa söyleyin. 1 hafta çalışmışsın gelmişin buraya gelişme olmadı diyorsun. İlla küfür mü edelim arkadaş!

Katılıyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı