gags
Üye
19 yaşındayım geçen sene endüstri meslek lisesi elektrik elektronik tek. mezun oldum hiç istemeyerek ve sevmeyerek okuduğum bir bölümdü sınava girdim hazırlanmadan olmadı o sene , bu senede dershaneye gittim deniyim şansımı dedim yine sonuç hayal kırıklığı şimdi kafama takılan ben ne yapıcam ne iş yapıcam okul okumalımıyım iş hayatınamı atılmalıyım yoksa 2 yıllık bir bölümemi gireyim önerdiğiniz 2 yıllık bölüm varmı , kafam çok karışık benim hayalim bu sporda ilerleyip salon açmak ama oda ha diyince olmuyor o hayali yapabilmek için ne yoldan gitmeliyim ne iş yapmalıyım 2-3 tane 2 yıllık bölüm araştırdım sizede sormak istiyorum okumalımıyım boşa zaman kaybı olur mu ;
1- Harita ve Kadastro
2- Dış ticaret
3- Adalet
düşündüklerim bunlar bölümler hakkında yorum bekliyorum ya da sizin önereceğiniz bölüm varsa onlarıda öğrenmek isterim
benim amacımda 5000-6000 tl maaş yok 2000-3000 tl arası yeter ileride hayalimi gerçekleştirmek için gayet yeterli
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
1- Harita ve Kadastro
2- Dış ticaret
3- Adalet
düşündüklerim bunlar bölümler hakkında yorum bekliyorum ya da sizin önereceğiniz bölüm varsa onlarıda öğrenmek isterim
benim amacımda 5000-6000 tl maaş yok 2000-3000 tl arası yeter ileride hayalimi gerçekleştirmek için gayet yeterli
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim