syntha 6 gibi çakma üründür bu sıralar araplardan baya mal getirmeye başladırlar.
yurtdışından suplement ithalatıyla ilgili ne biliyosun protein mağazan mı var
yurtdışından suplement ithalatıyla ilgili ne biliyosun protein mağazan mı var
ürünler sahte demediki çakma işte kalitesi düşük suplementler MK7 ye sor sana anlatır kaussa sormya gerekmez.
üstünde yazanlar doğru testlerde yanlış bişe çıkmaz ama içindeki proteinin üretim sırasında bağları zarara uğramış ikinci belkide üçüncü sınıf tozlar bunlar biyolojik değeri düşük bunların birinci sınıf tozun etkisini vermez.
Üstünde ki yazan değerler doğruysa 2 yada 3. sınıf bir toz olsa o değeri nasıl verecek acaba ?![]()
kauss protein üretiminden anlamıyosun tamam başka anlatayım proteini motorin varsay euro dizeli de var traktöre gemiye konan kara mazotta var. rafineriden parti parti mal çıkar şimdi adam sana euro dizel diye kara mazot verse sen nerden bileceksin mazotmu mazot kullanıyosun .
Sizin demek istediğinizi anladım. Ama benim demek istediğimde sonuçta bu adamlar değerlerini veriyorsa sorun yoktur. Sonuçta siz o oranlar için alıyorsunuz yanılıyor muyum ?![]()
vücut proteini biyolojik değerince kullanıyo kauss sen 100 gram protein mi aldın bunun bd si 50 se sen 50 gram protein almış oluyosun. bd si 90 sa 90 gram protein almış oluyosun. şimdi birinci sınıf bd si 90 olan tozu sana vermiyo gidiyo atıyorum bd si 60 proteini veriyo . peki bunun bd si niye düşük çünkü adam bunu yaparken proteinin bağları bozulmuş napıyo kendi ülkesinde satamadığı için bunu ikinci dünya ülkelerine kakalıyo .
Memleket ne hale düşmüşneden ucuz diye sorgular olduk. Keşke elimde olsa da her isteyene getirebilsem
Sayın üyeler bu ürün yaşadığım ülkede 145 pln yani 80 lira civarı. 118 lira olması normal hatta faiş olmalı.