Gaspari ISOFUSION

542255_10152130931165635_1843050901_n.jpg

Fotoğraf biraz önce yayınlandı. Henüz piyasaya sürülmedi. Portakal aromalısını merak ediyorum. :)

Bu protein tozlarının normal wheylerden farkı nedir? Daha az protein daha fazla karbonhidrat mı içeriyordu neydi? :)

Değerleri henüz açıklanmadı. Açıklanınca konuyu editlerim ama fotoğraf görüldüğü gibi 1 gram yağ 0 şeker var sanırım

Birkaç açıklama geldi:

25 GRAMS OF PROTEIN
PREMIUM WHEY PROTEIN ISOLATE
ABUNDANT IN AMINO ACIDS
ZERO SYNTHETIC COLORS
GLUTEN FREE

42 Servis Whey izolat glutensiz 25 gram whey protein içeriyor. Tadı konusunda iddaalılar :)

Gaspari zaten tad konusunda iyidir tavsiye ederim fakat önemli olan kaç gram ölçekte 25gram proteini veriyor. 42 servis dediği ürün 3lbs olmalı o zaman ölçek miktarı 32 33 gram gibi çıkıyor. Bana fazla gibi geldi

Bir tane videodan izlediğim kadarı ile 1gr karbo, 0gr yağ bulunmakta olduğunu öğrendim. ölçek adedine göre hesap yapılınca sizin dediğiniz ölçek çıkıyor ama, durumu da tam anlamadım.

Bana kalırsa Dymatize Iso 100 e rakip gibi geldi bana..

Şuan bu ürünü kullanıyorum 2 hafta oldu İçindeki bcaa oranları yeterli gibi İSO oldugu içinde kaliteli ama 3 lbs sini 150 tl ye aldım On WHEY in 5 lbs sini 170 e bulabiliyorken bunu deniyeyim dedim yorum yapabilicek baskası varmı ?

Evet arkadaslar Protein tozunu bitirdim size iyi ve kötü yanlarını sayıcam...

İyi yanları
1)Kas agrılarını hızlı geçiriyor.
2)Kana Çabuk karışıyor.
3)Diyet yapanlara ideal 0 carb 0 Şeker
4)BCAA oranı fena değil 5 Gram a yakın servis başı
5)25 Gram protein Servis başı.

Kötü Yanları
1)44 Servis olması.(İso oldugu için)
2)Glutamin Yok.
3)Optimum Nutrion Whey e 20 tl fazla verip neredeyse 2 kat fazla servis alabilirsiniz (ON 80 Servis Gaspari ise 44)
4)Biraz pahalı iso oldugu için.

Back
Yukarı