Gaspari gümrük sorunu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netritiondan Gaspari Sizeon almak istiyorum ancak eBay de bi satıcıya sordum bilgi almak amaçlı gümrük problemi çıkıyor mu diye.Satıcı gümrük problemi çıkardığını söyledi ancak ben emin olamadım yine de sorayım size dedim.Daha önce sipariş vermiş kimse var mı yurtdışından ?Başka ürünler de sipariş vermek istiyorum , BSN Cellmass in gümrükte çıkardığı problemi başka hangi supplementlerin çıkaracağını nereden ve nasıl öğrenebilirim?

valla bir arkadaşla konuşmuştum bende yurt dışından verilen siparişler gümrüğe genelde takılıyormuş. gümrük çalışanları bu ürünleri steroid sanıp engelliyorlarmış. suplementle steroid arası farkı bilmediklerinden dolayı. yoksa bende sipariş vermeye niyetleniyorum o siteye

tam olarak anlayamadım dediğini..önceden çok ürün sipariş ettim yurtdışından.forumda da sipariş veren çok fazla üye var.asıl merak ettiğim bazı ürünlere özel bi kıllık çıkarılıo mu BSN Cellmass gibi bunu nasıl öğrenebilirim?

xxx urunde sorun olmaz diye bir "kural" yoktur. Her urunde risk vardir. Sonucta her urun TKB izni gerektiriyor.

Bu konulari yurtdisi siparisleri basliginda soralim.

Kilit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı