sonra insanlar neden sakatlanıorbüyük başarı 1 tekrardan sonra destek alsan bile o ölçülerde bu kilonun altına girip 100 kg tek basman büyük başarı şahsen ben denemeye cesaret edemezdim.
sonra insanlar neden sakatlanıoryada neden gelişemior yada neden hep yanlış yapılıor
![]()
arkadasım adam 200 kg basssa ne olacak tamam güçlü helal olsunda burda adamın basarsın basamazsın muabbeti dönmuor olay basar basamaz değil destekçi birtaz salak olsa barın altında kalcak sonra noldu sakatlandımherkes adama sallamış ama siz çekin bizde izleyelim adam bu vücutla 100 kg yapıyosa coğunuzdan güçlüdür ben bu adamdan daha büyüğüm 60 kgde zorlanıyorum100 kg de ölürüm heralde helal olsun kardeşim sen bakma millete onlar herkese atıp tutuyor ayrıca bu spor kendini tatmin etmedir her zaman sizden çok basan birine içten içe kin ve hayranlık duyarsınız yani ondan adama laf atmanız normal
dostum haklısın ama 200 kg bassa ne olacak dıye bır mantıkmı var o zaman 50 kg bassın ömrü boyunca ne anlamı var daha fazla basmanın ? ayrıca dedıgın dogru barın altında kalabılır destekcı olmasa veya duzgun destekcı bulamasa ama oda ona göre onlem alıyodur illa ki belki arkadasın hedefı daha farklı cekmıs koymus adam sen güzel yada kotu dersın ayrıca bu ısler sakat dıkkat et dersın mıllet dırek vurdum kırdım tarzında yorum atmıs 1 tekrar falan yazan var 1 tekrarsa 1 tekrar en azından 1 tane 100 kg basmıs helal olsun yada begenmedım de gec küçümser gibi yorum ne atıyorlar ben oraya kızdıgım için yorum atma gereksinimi duydumarkadasım adam 200 kg basssa ne olacak tamam güçlü helal olsunda burda adamın basarsın basamazsın muabbeti dönmuor olay basar basamaz değil destekçi birtaz salak olsa barın altında kalcak sonra noldu sakatlandım
bu konu b kaç ay önce karın kaslarım diye konu acan 45 kiloluk bir cocuk vardı onun muabbetine döndüdostum haklısın ama 200 kg bassa ne olacak dıye bır mantıkmı var o zaman 50 kg bassın ömrü boyunca ne anlamı var daha fazla basmanın ? ayrıca dedıgın dogru barın altında kalabılır destekcı olmasa veya duzgun destekcı bulamasa ama oda ona göre onlem alıyodur illa ki belki arkadasın hedefı daha farklı cekmıs koymus adam sen güzel yada kotu dersın ayrıca bu ısler sakat dıkkat et dersın mıllet dırek vurdum kırdım tarzında yorum atmıs 1 tekrar falan yazan var 1 tekrarsa 1 tekrar en azından 1 tane 100 kg basmıs helal olsun yada begenmedım de gec küçümser gibi yorum ne atıyorlar ben oraya kızdıgım için yorum atma gereksinimi duydum