Zevksiz bir macti aslina bakarsaniz. GS fena oynamadi ama orta kalite bir takim goruntusunden de oteye gidemedi. Volkan saolsun bizim cocuklarin yapamadigini yapti. Ben, Edu atar diye tahmin ediyordum olmadi, en azindan katkisi var. FB'de de maalesef hic bir numara yoktu. Maldonado'nun top ayagina geldikce sevindim. Bir insan bu kadar senede 5 metreden uzaga pas vermeyi ogrenemez mi? Sahada saskin ordek gibi dolandi. Bizimkilere indirdigi toplar da cabasi. Sizin takima saglam bir Appiah (olmadi formda bir Deniz) kesin lazim. Alex beni yine hayal kirikligina ugratti. Taraftarligin otesinde futbolun seyir zevki acisindan ondan bir seyler bekliyordum ama maalesef butun mac yatti. Cikip da bana tekme attilar falan diyebilecegini de sanmiyorum. Bu kadar onemli bir macta bu kadar isteksiz oynayan FB li futbolculari anlamak mumkun degil. Sanki Kasimpasa ile oynuyorlar da Kasimpasa one gecmis, biz nasilsa bu maci aliriz havasinda takildilar. Tuhaf macti, kazandik ama icim rahat degil. Sivas maci cok heyecanli olacak.
Biraz da bizimkilileri elestiriyim. Defans yine guven verdi, Aykut hic siritmiyor. Deli Orkundan sonra ilac oldu kaleye. Yalniz bizim takimda bir tane hizli oyuncu yok. Hic bir kontrayi pozisyona ceviremedik. Arda yavas, 60 dakika zor duruyor ayakta. Baris desen bal yapmayan ari. Ayhan'dan zaten gecmis artik. Nonda sahada dolandi durdu. Umit Karan'a da koca macta bir iki top geliyor, o da poziyonlari artistik vurucam diye harciyor. Sabriyi umarim Fiorentinali yoneticiler begenip es kaza alirlar da kurtuluruz. O da Barisin bir gomlek iyisi.
Benim umidim onumuzdeki seneki GS'da. Gercekten bu sene sakatliklar belimizi buktu. Bu takima sag bek ugur, ortaya linderoth ve iyi bir lincoln, sag aciga aydin girerse, bir de iyi bir forvet alinirsa o zaman avrupa kupalarinda bir iddamiz olabilir. Yoksa sampiyonlar ligine katilip rezil olmak var isin ucunda.
Her ne kadar Sivas'in basarisi guzel olsa da Sampiyonlar ligindeki iki hakkimizdan birini mutlaka ve mutlaka FB'nin almasi lazim basarilarindaki devamliligi gosterebilmesi icin. Gonlum bizim sampiyonlugumuzdan FB'nin ikinciliginden yana.