KoriSosluNecip
Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi sizden ufak bir yardım istiyorum. Çünkü gittiğim salon ufak bir ilçenin belediyesine ait ve bilen bir hoca bulunmuyor. Bende biraz kendi bilgim dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor. Sizden ricam verdiğim bilgiler ışığında el ele verip düzenli bir antrenman programı çıkartmak.
Şimdi kendi hakkımda,bulunduğum spor merkezi,çalışmam ve yaptığım diyet hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
8 ay önce diyetisyene çıktım ve 2300 kalorilik bir diyet listesi aldım. Bu diyeti sporsuz olarak ocak ayına kadar uyguladım. Biraz bıkkınlık getirdiği için ocak ayında bıraktım. Sonra aklım başıma geldi ve nisan ayı gibi tekrar başladım ve halen sürdürüyorum. Şimdi yanına spor da koydum diyebilirim.
Gittiğim spor salonuna gelecek olursak;
1)Spor salonunda hem kardiyo hem ağırlık aletleri mevcut.
2)Ağırlık aletleri hem makinelisi hemde serbest ağırlık olarak iki çeşidi de mevcut.
3)Saunası mevcut.
4)Haftanın 3 günü gidebiliyorum
Şimdi kısaca özetlemek gerekirse;
Boy: 1.85
Başladığım kilo;138
Şuanki Kilo: 128
Gelebilecek bazı sorulara önceden cevap vereyim;
+Mekik,şınav gibi yer hareketlerinde başarılı mı?
-Hayır
+Koşu bandında koşabiliyor mu?
-Hayır
+Amaç?
-Kas yapmak değil,kilo vermek.
+Herhangi bir yağ yakıcı ürün kullanıyor mu?
-Hayır
+Yağlanma hangi bölgelerde daha fazla?
-Göbek,göğüs çevresi ve üst bacak.
Şimdiden okuyanlara,çözüm arayanlara ve cevap verenlere teşekkür ediyorum
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi sizden ufak bir yardım istiyorum. Çünkü gittiğim salon ufak bir ilçenin belediyesine ait ve bilen bir hoca bulunmuyor. Bende biraz kendi bilgim dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor. Sizden ricam verdiğim bilgiler ışığında el ele verip düzenli bir antrenman programı çıkartmak.
Şimdi kendi hakkımda,bulunduğum spor merkezi,çalışmam ve yaptığım diyet hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
8 ay önce diyetisyene çıktım ve 2300 kalorilik bir diyet listesi aldım. Bu diyeti sporsuz olarak ocak ayına kadar uyguladım. Biraz bıkkınlık getirdiği için ocak ayında bıraktım. Sonra aklım başıma geldi ve nisan ayı gibi tekrar başladım ve halen sürdürüyorum. Şimdi yanına spor da koydum diyebilirim.
Gittiğim spor salonuna gelecek olursak;
1)Spor salonunda hem kardiyo hem ağırlık aletleri mevcut.
2)Ağırlık aletleri hem makinelisi hemde serbest ağırlık olarak iki çeşidi de mevcut.
3)Saunası mevcut.
4)Haftanın 3 günü gidebiliyorum
Şimdi kısaca özetlemek gerekirse;
Boy: 1.85
Başladığım kilo;138
Şuanki Kilo: 128
Gelebilecek bazı sorulara önceden cevap vereyim;
+Mekik,şınav gibi yer hareketlerinde başarılı mı?
-Hayır
+Koşu bandında koşabiliyor mu?
-Hayır
+Amaç?
-Kas yapmak değil,kilo vermek.
+Herhangi bir yağ yakıcı ürün kullanıyor mu?
-Hayır
+Yağlanma hangi bölgelerde daha fazla?
-Göbek,göğüs çevresi ve üst bacak.
Şimdiden okuyanlara,çözüm arayanlara ve cevap verenlere teşekkür ediyorum