Günlüğüm doğrumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Filip

Üye
BESLENME
Kalkış: 2 kaşık bal 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Sabah:Sebze meyve Peynir 2 tam haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek
Öğle: konserve ton balığı +1 dilim kepek ekmek
Eve geldiğimde: Peynir Ton balığı 1 adet yumurta ve meyveler
Antrenman
Sonra peynir meyve suyu
Akşam yemeği: Omlet+kepek ekmeği
Uyumadan once:50 60 gr beyaz peynir
Antrenman:
Kardiyo egzersizi olarak yüzme ve koşu(yürüyüş şansım var)
3 gün kardiyo 2 gün antrenman yapmayı düşünüyorum
Yaşım 15 yaş boyum 1.86cm kilom 65
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html
bu sayfadaki programı uygulamak istiyorum sizce yaşıma uygunmu belirttiğim beslenmeyle birlikte
3 gün kardiyo 2 gün ağırlık olarak yapmak istiyorum sizin düşünceniz nedir.

3 gün kardiyo yapıcam sonra ornek olarak 1 gün goğus 2. gün omuz sonra tekrar kardiyo gibi yapmaya planlıyorum dogrumudur simdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

2 gün ağırlık çok az 3 günden başla kardiyo ile ağırlığı bir gün beraber yap kardiyoyu önce yap çünkü vücudu çalıştıramazsın 2 günde spor salonlarında da kayıtlar en az 3 gündür genelde

tüm bölgelerini çalıştır göğüs ve omuzla olmaz sen kültür fizik tipi çalış kendini fazla zorlama ve günde iki tane konserve ton balığı tüketme nadiren tüket haftada 1 felan onun yerine çok az yağ ile kızarmış tavuk göğsü ye (yaşının nedeniyle biraz yağ koyabilirsin şimdiden yağı indirip diyetelere başlama gelişimini olumsuz etkiler)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı