Günde 3 antreman ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali28
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali28

Üye
Beyler ben hem yüzme hemde boksa gidiyorum. Evde bu sporlara yazılmadan önce aldığım ayarlanabilir dumbelllarım var.Dumbelllar 5 kiloluk ve krom o kadar para verdim boşa gitmesin diye çalışmak istiyorum hemde biraz vücudum şekillensin istiyorum :) Şimdi şöyle anlatayım durumu:

Pazartesi,Çarşamba,Cuma,Cumartesi boksa gidiyorum

Çarşamba ve Cuma günleride yüzmeye.

Yüzme günde 1 saat boks 1.5. Gördüğünüz üzere çarşamba ve cuma günleri spor çakışıyor. Bende evde dumbellarla çalışmak istiyorum her sabah. Bana uygun bir program önerebilecek arkadaşlar varsa sevinirim, yada tavsiyeleriniz nelerdir? Dumbellları bırakayıp şınav mekik barfiks vb. antremanlarlamı çalışayım , yoksa dumbellara devammı :) weightlifter

Boks için vücut ağırlığıyla çalışman yararlı olur.Ama dumbelları kullanmak istiyorsan kas gelişimi açısından '' https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-ile-calisma-programi-yapilis-sekli-8554.html '' bu programda sadece dumbellardan oluşmuş bir program var uygulayabilirsin , dikkatli olman gereken şey vücut antremanıyla boks-yüzme antremanları arasına süreç koy yani gün içinde sabah vücut yaptıysan akşam boks yap gibi gibi..Dumbell ve vücut ağırlığınıda birleştirebilirsinde dumbell maximum kaç kgye çıktığı önemli 15 i geçemiyorsa fazla bir yararı olmaz 2. aydan sonra.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı