gün aşırı mı her gün mü çalışmalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar benim yaklaşık 6 aylık bir karın kası çalışmam vardı bir sakatlık nedeniyle bıraktım ve yaklaşık 6 ay hiç çalışmadım 2 haftadır tekrar başladım yalnız gün aşırı çalışıyorum yani bir gün çalışıp bir gün dinleniyorum nedenide bu sitede okuduğum bir makalede her gün çalışmanın bir faydası olmayacağı karın kaslarının dinlenirken çıktığı yönünde bir yazı okumuştum bu nedenle bir gün çalışıp bir gün dinleniyorum karnımda gram yağ yok ve şu anda adonisler ciddi anlamda belirginleşti sizce bu antreman programıyla devam mı etmeliyim yoksa hiç dinlenmeden her gün mü çalışmalıyım

şu anda adonisler ciddi anlamda belirginleşti sizce bu antreman programıyla devam mı etmeliyim yoksa hiç dinlenmeden her gün mü çalışmalıyım

iddia ettiğin gibi işe yarayan bir sistemi niye değiştirme gereği duyarsın ? Aklıma şu geliyor, ya gelişimden bu kadar memnun değilsin yahut da gelişim olup-olmadığı hakkında şüphelerin var.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı