Büyüklerim kücüklerim herkese merhaba. Ben rastlanilmasi nadir olan bi durumla karsiyayim ve cok uzuluyorum.
Bana lutfen yardimci olun.
Bu arada boy 1.77 kilo 73 yaş 18.
Konuya gececek olursak
1)Goguslerim yagli cok utaniyorum cok yumusak degiller ama ucuna bastirinca icine kacacak kadar yagli uç kısmı.
2)Basenlerim biraz ar goguslerim kadar olmasada onlarida kafama takiyorum.
Bana lutfen yardimci olun hareket edesim bile gelmiyor.
Bu sene unv sinavina hazirlandigim icin salona gidemem bana sorunumu cozmek icin yardim edin en azindn alt yapi olussun. 50kilo kalip bi deri bi kemik olmaya bile raziyim su gogusler gitsin yeter ki.
Düzgün göğüslere bakınca kendimden nefret ediyorum şuan fikir sahibi olmanız açısından resim ekliyorum her açıdan utanarak. lütfen yorum yapın.

[DOUBLEPOST=1442164256][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı bekliyorum 
Bana lutfen yardimci olun.
Bu arada boy 1.77 kilo 73 yaş 18.
Konuya gececek olursak
1)Goguslerim yagli cok utaniyorum cok yumusak degiller ama ucuna bastirinca icine kacacak kadar yagli uç kısmı.
2)Basenlerim biraz ar goguslerim kadar olmasada onlarida kafama takiyorum.
Bana lutfen yardimci olun hareket edesim bile gelmiyor.
Bu sene unv sinavina hazirlandigim icin salona gidemem bana sorunumu cozmek icin yardim edin en azindn alt yapi olussun. 50kilo kalip bi deri bi kemik olmaya bile raziyim su gogusler gitsin yeter ki.
Düzgün göğüslere bakınca kendimden nefret ediyorum şuan fikir sahibi olmanız açısından resim ekliyorum her açıdan utanarak. lütfen yorum yapın.

Son düzenleme: