Göbek ve hacim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaqize

Üye
merhabalar 18 yaşındayım 1.75 boy 74 kiloyum. 2 aydır bu sporla ugrasıyorum cok fazla olmasa da bellı bı buyume var tabi ki ancak karın bolgemde de artık rahatsız olmaya basladıgım bı yaglanma var. Kardıyo calısmayı dusundum ama hacım olarak buyumek ıstıyosan kardıyo olmaz dıye duydum her seferınde. Ne yapmam lazım nasıl beslenmem lazım yagı sekerı ne olcude almam lazım ? 2-2,5 bucuk aydır duzenlı olarak calısıyorum ve karsılıgını alamamak yormaya basladı. Bılen bırılerı ıster burdan ıster mesaj yoluyla yardımcı olurlarsa cok sevınırım

Galiba vucudun kolay yag alan tiplerden yada beslenmende cok sekerlı ve yaglı besın kullanıyorsun.
Şekerli icecekleri,yağlı kızartma yemeklerını,aburcuburları mumkun oldugunca hayatından cıkarmalısın ve duzenlı bır bıcımde protein ve karbonhidrat beslenmene devam etmelisin.

Kardiosuz yağ oranını düşürmek istiyorsan yediklerini haşlama veya ızgara olarak tüket ama bunu sürekli devam ettir yani diyet gibi olmasın devamlı yapabiliceğin birşey olsun örneğin ben 25 kg veridm ve haşlama ızgara yaparak yiyorum yemekleri et yemeklerine zaten hiç yağ kattırmıyorum kendi yağında böylece yağ oranın yükselmez fazladan kalori almazsın şeker de aynı şekilde fazlası yağ olarak depolanır

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı