göbek var ama zayıfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ben incecik kupkuru bişeyim bileklerim bacaklarım falan ince boy 1.73 kilo 61 62 falan karnımda ya tabakası var sıkınca biraz oluyor bu yağlardan nasıl kurtulabilirim bölgesel olarak veya o yağlar kollara bacaklara gitse ?

Merhaba kardeşim. Yağları eritebilirsin spor salonuna giderek. Veya daha hacimli olmak istiyosan biraz kilo alıp spor salonunda azimle çalışırsan daha şekilli bir vücudun olur. Ben bu kadar yardımcı olabilirim. Daha tecrübeli arkadaşlardan yarım almayı dene bide :) Başarılar

sağol kardeşim
Polemik amaçlı söylemiyorum !
Gerek yaş farkı gerek forum kuralları gereği
Kardeşim,bilader vb. argo cümleler kullanmamanı öneririm.
Ben 20 yaşındayım sen ise 16 aramızda tam 4 yaş var ve bana kardeşim diye hitabın hiç doğru değil. Ben yaş olarak senden büyüğüm normalde bu hitabı benim sana yapmam lazım ama hem terbiyem hemde forum kuralları gereği kullanmıyorum. Sadece bana değil yaşıtların olsa bile bu tip kelimeler kullanmaman lazım.

İlleqalKing diğer konulardaki mesajlarını gördüm de

günde 600gr nesquik
Şekerli müsli vs tüketiyorsun
Göbeği yok etmek istiyorsan önce beslenmenden şekeri yok et..

Polemik amaçlı söylemiyorum !
Gerek yaş farkı gerek forum kuralları gereği
Kardeşim,bilader vb. argo cümleler kullanmamanı öneririm.
Ben 20 yaşındayım sen ise 16 aramızda tam 4 yaş var ve bana kardeşim diye hitabın hiç doğru değil. Ben yaş olarak senden büyüğüm normalde bu hitabı benim sana yapmam lazım ama hem terbiyem hemde forum kuralları gereği kullanmıyorum. Sadece bana değil yaşıtların olsa bile bu tip kelimeler kullanmaman lazım.

1. si senin yaşın yazmadığı için senin benden büyük olduğunu bilemem, yaşına yazda abimi kardeş mi diceğimizi bilelim
2. si forum kurallarında o kelimeleri kullanmayın demiyor
3. böyle önemsiz şeyleri önemsediğin için kullanıcıların sorularına cevap vermessin.

Son düzenleme:
İlleqalKing diğer konulardaki mesajlarını gördüm de

günde 600gr nesquik
Şekerli müsli vs tüketiyorsun
Göbeği yok etmek istiyorsan önce beslenmenden şekeri yok et..

Katılıyorum nesquik de %75 şeker var 600 gramda bu 450 gram şeker eder yani yaklaşık hergün yarım kilo baklava yiyorsun.

1. si senin yaşın yazmadığı için senin benden büyük olduğunu bilemem, yaşına yazda abimi kardeş mi diceğimizi bilelim
2. si forum kurallarında o kelimeleri kullanmayın demiyor
3. böyle önemsiz şeyleri önemsediğin için kullanıcıların sorularına cevap vermessin.
1.Yazıp yazmaması önemli değil şuan ki üslubunu yaşına veriyorum zaten.
2.O kadar ayrıntılı kural yazmaya kalkılırsa kuralları 1 senede anca okursun.
3.Önemsiz mi ? Tavsiye almak için konu açtıkların çoğu senden büyük yaşıtın bile değil. Benden büyüklerde var ben niye onlarla kardeşim üslubunda konuşmuyorum veya şuan sana kardeşim diyebilirim.
4.Konuşma olmamış gibi davran sen şekerini ye hatta 600 gr nesquik değil 1800 gr nesquik + 1 tepsi baklava ye ;) Yeğenlerim bile bu kadar şeker tüketmiyor çocuk olmalarına rağmen çocuğunda çocuğu vardır sözü doğruymuş meğersem !

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakimi, bolgesel yak yakimi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı