göbek şeklindekli karın kası

ya beyler valla kafayı yicem ektomorf vucut yapsına sahibim 2 seneden fazla oldu bu sporla uğraşalı ama bu derdime bir çözüm bulamadım 1.5 senede 55 kılodan 74 kıloya çıkmıstım yıne aynı sorun vardı sonra sınav yuzunden sporu bıraktım ve 2 aydır yapıyorum bu seferde 68 kılyum yıne aynı sorun var yanı nasıl anlatıyım sıze gobek seklınd karın kası cıkıyor vucutta bı gram yag sarkma yok karın kaslarım gayet guzel sekıled gozukuyor ama karnı salınca gobek seklınde karın kası cıkıyor gobegım cok ılerde duruyor yanı vuctta yag yok gobek var salondakı hoca ıc organların buyuyor cok hızlı kılo aldın 2 ayda 8 kılo aldın ondan kafana takma karı calısmaya devam et dıyor ama gecen sene ayda 1-2 kılo alıp 74 kıloykende aynı sorun vardı nasıl cozum bulucam ben buna hangı haraketlerı uygulmama lazım cok garıp bı olay yag yok yag oranımda dusuk yüzde 9 fılan sadece ılerı dogru bı gobek var

ya beyler valla kafayı yicem ektomorf vucut yapsına sahibim 2 seneden fazla oldu bu sporla uğraşalı ama bu derdime bir çözüm bulamadım 1.5 senede 55 kılodan 74 kıloya çıkmıstım yıne aynı sorun vardı sonra sınav yuzunden sporu bıraktım ve 2 aydır yapıyorum bu seferde 68 kılyum yıne aynı sorun var yanı nasıl anlatıyım sıze gobek seklınd karın kası cıkıyor vucutta bı gram yag sarkma yok karın kaslarım gayet guzel sekıled gozukuyor ama karnı salınca gobek seklınde karın kası cıkıyor gobegım cok ılerde duruyor yanı vuctta yag yok gobek var salondakı hoca ıc organların buyuyor cok hızlı kılo aldın 2 ayda 8 kılo aldın ondan kafana takma karı calısmaya devam et dıyor ama gecen sene ayda 1-2 kılo alıp 74 kıloykende aynı sorun vardı nasıl cozum bulucam ben buna hangı haraketlerı uygulmama lazım cok garıp bı olay yag yok yag oranımda dusuk yüzde 9 fılan sadece ılerı dogru bı gobek var

İnşallah düzelir abi ne diyim.. benımde yaş 15 aynen bendede öyle ama bendeki yağ oranından

Göğüs kafesi genişledikçe, hacimlendikçe karın bölgen düzelecektir merak etme.

karnı içeri çekip kasmadıktan sonra yağ oranın %4 de olsa göbek gibi görünür
ne alaka abı tum profsyonel çalışanlar ıcerı cekıpmı yuruyor :S

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:50 ----------

Göğüs kafesi genişledikçe, hacimlendikçe karın bölgen düzelecektir merak etme.
nasıl abi yanı bıraz daha açabılırmsın

Benim de göbeğimde hafif öndeydi. Zamanla göğüs kafesim genisledi hacim aldım göğüslerim öne çıktı karın bölgesinde normal bi görüntü oluştu.

Bendede aynı sorun var benim hem göbek bölgesi bel bölgesi yağlı. Ama karın kaslarıda belli olmuyor değil.
Yani göğüsler şiştikce göbeğin o kötü görüntüsü düzelir . Ama malesef şişmiyor işte :D

benim mesela mide çok çıkardı...daha sonra biraz su içeyim alt göbek şişiyor gibi oluyordu serbest bırakınca. Ama şimdi hayvan gibide yesem six packleri öne doğru ittiriyor :) daha dolgun gösteriyor yani six packleri ama bırakınca az birşey alt öne baskı yapıyor oda normal

asagidaki linke bir göz atin arkadaslar.hocan dogru söylemis ic organlarin büyük oldugu yada büyüdügü icin olur bu Profesyonel VG cilerdede var bu onlarda Growth hormonu kullaniyorlar daha cok büyümek icin ve buda ic organlarinda büyümesine sebep oluyor sonuc linkdeki resimler gibi.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uluslararasi-vucut-gelistirme/coleman-in-guzel-gobegi-11243.html

konuyu yenıden hoplatıcam daha yenı goruyorum bunu aynen benım durumum bu işte benımde boyle gozukuyor dısarı salınca boyle duruyor ıcıme cekınde duzelıyor cok sacma gobek seklınde karın kası

konuyu yenıden hoplatıcam daha yenı goruyorum bunu aynen benım durumum bu işte benımde boyle gozukuyor dısarı salınca boyle duruyor ıcıme cekınde duzelıyor cok sacma gobek seklınde karın kası

Arkadaşım benimde öyle içeri çekip dolaşıyorum göbeği.
Büyük ihtimal göğüslerin hacimsizdir.
Hayvan gibi yiyoruz ister istemez göbek çıkıyor.
Bunu halletmek için göğüsleri büyütmek şart...

İç organ yağlanması olabilir.

VisceralFat.jpg

Ektomorfum diye diyeti çok da gevşek tutmamak lazım. biraz yağ yakımına odaklanırsan sorunun çözülebilir.

Biride demiyorki kardeşim git bi vacuum hareketi yap . Youtube'dan aratabilirsin , işini görür tabi mükemmel bi sonuç bekleme ama yinede faydalı bir hareket :)

aynı sorun bende de var. halen araştırmalar üzerindeyim çözüm yolu bulamadım. coleman göbeği diye literatüre geçmiş zannımca. neyse konuyu da hortlatmış oldum. başlık sahibi o zamandan bu zaman bir çözüm yolu buldunuz mu, bulduysanız paylaşır mısnız? iyi forumlar.

Back
Yukarı